Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan, despre situatia de la Primaria Capitalei: Datorii, cheltuieli, bani putini pentru investitii. Atunci trebuie sa te duci catre fondurile europene. Asta e reteta mea (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan, despre situatia de la Primaria Capitalei: Datorii, cheltuieli, bani putini pentru investitii. Atunci trebuie sa te duci catre fondurile europene. Asta e reteta mea (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Generala, a declarat, pentru B1 TV, ca Bucurestiul a avut de rostogolit un imprumut de 500 de milioane de euro, acum circa doua luni, si a reusit in ultima. continuă pe B1

Gabriela Firea il spulbera pe Nicusor Dan: Spune ca pensionarii sunt pomanagii. Cred ca parintii si bunicii nostri nu trebuie umiliti!

Gabriela Firea vine cu acuzatii grave la adresa candidatului sustinut de PNL si USR pentru alegerile locale din Bucuresti Nicusor Dan. Primarul General al Capitalei sustine ca Dan spune despre pensionari ca sunt pomanagii si totodata creaza probleme investitorilor si dezvoltatorilor din Bucuresti, dandu-i pe acestia in judecata.

Gabriela Firea l-a luat pe nepregatite pe Nicusor Dan. Reactia acida a Primarului Capitalei

Gabriela Firea i-a transmis un mesaj lui Nicusor Dan, unul dintre adversarii sai in lupta pentru functia de Primar General al Capitalei, considerand ca Bucurestiul nu va avea decat de pierdut daca drepta unita va fi cea care va castiga alegerile. Gabriela Firea l-a luat pe nepregatite pe Nicusor Dan Potrivit Gandul. ro, Gabriela Firea a .

Andrei Plesu il sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei. Ce calitati ar trebui sa aiba viitorul edil al Bucurestiului

Filosoful Andrei Plesu a anuntat ca, la fel ca in 2012 si 2016, il va sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei. Plesu a republicat un text mai vechi al sau, adaptat la contextul alegerilor din 27 septembrie.

Sondaj INSCOP: Nicusor Dan o invinge detasat pe Gabriela Firea in alegerile pentru Primaria Capitalei

Candidatul dreptei Nicusor Dan ar castiga detasat alegerile pentru Primaria Capitalei cu un scor de 46,3%, fata de candidatul PSD, actualul primar Gabriela Firea, care ar obtine doar 38,9%, arata un.

Sondaj: Nicusor Dan in pole position in cursa pentru Primaria Capitalei. Ce sanse are Gabriela Firea Profilul votantilor celor doi candidati

Nicusor Dan conduce in preferintele electoratului din Bucuresti, avand prima sansa in cursa cu Gabriela Firea, releva un sondaj Cult Market Research, realizat la comanda Konrad Adenauer, in perioada 23 iulie-7 august.

Alegeri locale 2020. Train Basescu s-a inscris oficial in cursa pentru Primaria Capitalei

Cei mai importanti pretendenti la fotoliul de primar al Capitalei isi depun astazi candidaturile la Biroul Electoral Municipal. Vobim despre Gabriela Firea, sustinuta de PSD, Nicusor Dan, sustinut de PNL si USR si surpriza acestui scrutin, Traian Basescu, din partea PMP.

Nicusor Dan le transmite membrilor USR si PLUS ca trebuie sa demonteze in sase saptamani ceea ce o propaganda de zeci de milioane de lei a facut in patru ani

Candidatul sustinut de principalele partide de dreapta pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, le-a transmis membrilor USR si PLUS ca vor avea principalul rol in campania pentru Primaria Capitalei, spunand ca, in discutii cu oamenii, acestia vor trebui sa demonteze ceea ce propaganda platita cu zeci de milioane de lei a facut in patru ani.

NICUSOR DAN: Cea mai mare parte a companiilor municipale vor fi desfiintate

And Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, declara intr-un interviu la RFI ca, daca ajunge primar, va desfiinta cele mai multe companii municipale infiintate in mandatul Gabrielei Firea.

Surpriza in cursa pentru Primaria Capitalei. Sondajele nu mint, cine a iesit pe primul loc in preferintele bucurestenilor

Ultimele date din sondajele care arata preferintele bucurestenilor in cursa pentru Primaria Capitalei. Surprizele nu contenesc sa apara! Ce candidati ocupa primele locuri? Sondaj alegeri Primaria Capitalei: Care sunt preferintele bucurestenilor? Surprize, surprize! Lucrurile au luat o intorsatura cum putini s-ar fi gandit, iar zvonul controversat cum ca Nicusor Dan ar fi gay nu a .

Nicusor Dan sustine ca daca va ajunge primar va desfiinta companiile municipale infiintate de Gabriela Firea. Care sunt exceptiile

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca daca va ajunge primar va desfiinta cele mai multe din cele 23 de companii municipale infiintate in mandatul Gabrielei Firea. Exceptie vor face societatile care gestioneaza termoficarea si iluminatul public.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )