Libnet.ro
UNICEF

06:30

24 IT. Punctele tari si slabe ale noului Samsung Galaxy S9

Antena3 Antena3,
24 IT. Punctele tari si slabe ale noului Samsung Galaxy S9

In era in care telefoanele au deja ecrane generoase, sunt subtiri si au procesoare care concureaza laptop-uri este din ce in ce mai greu pentru producatorii de telefoane mobile sa ne uimeasca. in aceste. continuă pe Antena3

Samsung Galaxy S9 nu are cititor de amprenta in ecran: care este motivul oficial

Samsung Galaxy S9 a fost unul dintre cele mai asteptate smartphone-uri ale acestui inceput de an, dar asta nu inseamna ca telefonul este perfect si nu a lasat loc de mai bine. Au trecut doar cateva saptamani de la lansarea oficiala a Samsung Galaxy S9 si aflam in continuare noii detalii despre terminalul de top [].

Samsung Galaxy S9: ce impresii iti lasa la prima vedere

Samsung Galaxy S9 a fost anuntat pe 25 februarie, iar pana pe 16 martie vor fi livrate primele unitati precomandate chiar si in Romania. Daca mai stai pe ganduri, iata ce-ti rezerva telefonul in pachet si cum e la prima vedere. Samsung Galaxy S9e disponibil in doua versiuni: ecran de 5,8 inci si 6,2 inci, [].

Cele mai bune telefoane pentru poze: Samsung Galaxy S9, iPhone X si altele

E greu sa alegi un telefon, dar daca pornesti de la un criteriu s-ar putea sa gasesti ce cauti. Asa ca, acest top de la Samsung Galaxy S9 pana la iPhone X, e despre camera foto si ce rezultate a inregistrat la testele DxOMark. Ecranele, in 2018, au ajuns sa fie foarte bune, scannerele de [].

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )