Libnet.ro
UNICEF

14:45

Samsung Galaxy S9: ce impresii iti lasa la prima vedere

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S9: ce impresii iti lasa la prima vedere

Samsung Galaxy S9 a fost anuntat pe 25 februarie, iar pana pe 16 martie vor fi livrate primele unitati precomandate chiar si in Romania. Daca mai stai pe ganduri, iata ce-ti rezerva telefonul in pachet si cum e la prima vedere. Samsung Galaxy S9e disponibil in doua versiuni: ecran de 5,8 inci si 6,2 inci, []. continuă pe Playtech

Cele mai bune telefoane pentru poze: Samsung Galaxy S9, iPhone X si altele

E greu sa alegi un telefon, dar daca pornesti de la un criteriu s-ar putea sa gasesti ce cauti. Asa ca, acest top de la Samsung Galaxy S9 pana la iPhone X, e despre camera foto si ce rezultate a inregistrat la testele DxOMark. Ecranele, in 2018, au ajuns sa fie foarte bune, scannerele de [].

Samsung Galaxy S9 nu are cititor de amprenta in ecran: care este motivul oficial

Samsung Galaxy S9 a fost unul dintre cele mai asteptate smartphone-uri ale acestui inceput de an, dar asta nu inseamna ca telefonul este perfect si nu a lasat loc de mai bine. Au trecut doar cateva saptamani de la lansarea oficiala a Samsung Galaxy S9 si aflam in continuare noii detalii despre terminalul de top [].

24 IT. Punctele tari si slabe ale noului Samsung Galaxy S9

In era in care telefoanele au deja ecrane generoase, sunt subtiri si au procesoare care concureaza laptop-uri este din ce in ce mai greu pentru producatorii de telefoane mobile sa ne uimeasca. in aceste.

FOTO Samsung a lansat in Romania noile telefoane Galaxy S9 si Galaxy S9+. Primele impresii

Samsung a lansat marti seara in Romania noile sale telefoane varf de gama Galaxy S9 si Galaxy S9+. Telefoanele sunt asemanatoare ca design modelelor lansate anul trecut, insa vin cu cateva functii noi si o camera foto noua, prima cu o diafragma variabila de pe un mobil. Telefoanele vor ajunge la vanzare in Romania din 16 martie, iar cei care au facut precomanda le vor primi incepand cu 9 martie. Preturile la liber incep de la 3. 900 de lei pentru modelul Galaxy S9 si 4. 400 de lei pentru S9+.

Samsung a lansat oficial in Romania noile flagship-uri Galaxy S9 si S9+. Cand ajung pe rafturile magazinelor

Samsung a lansat in Romania noile Galaxy S9 si S9+. Acestea sunt disponibile, momentan, la precomanda, livrarile propriu-zise urmand a incepe pe 9 martie.

Horoscop zilnic luni 5 martie 2018. Ce iti aduce prima zi dintr-o saptamana speciala, in functie de zodie!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei pentru Luni 5 martie 2018, prima zi dintr-o saptamana cu noi evenimente astrale, dintre care cel mai important este miscarea lui Jupiter ca retrograd unde va ramane asa pana in iuli.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )