Libnet.ro
UNICEF

23:45

Un numar de 24 de cadre medicale de la Spitalul Militar, infectate cu noul coronavirus. Ce strategie are comandantul spitalului

Adevărul Adevărul,
Un numar de 24 de cadre medicale de la Spitalul Militar, infectate cu noul coronavirus. Ce strategie are comandantul spitalului

Un numar de 24 de cadre medicale de la Spitalul Militar Bucuresti au fost confirmate pozitiv ca fiind infectate cu noul coronavirus, a anuntat comandantul unitatii medicale, Florentina Ionita-Radu. continuă pe Adevărul

Sapte cadre medicale de la Spitalul Militar din Bucuresti, infectate cu coronavirus

Sapte cadre medicale de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila au fost infectate cu coronavirus, testarea facandu-se dupa ce acestea au prezentat simptome.

Sapte cadre medicale de la Spitalul Militar din Capitala, confirmate cu coronavirus

Sapte cadre medicale de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila au fost diagnosticate cu virusul SARS-CoV-2, informeaza unitatea medicala intr-un comunicat.

CORONAVIRUS |357 de cadre medicale din Romania, infectate cu COVID-19. 200 sunt doar in Suceava. Distributia pe judete

Potrivit celor mai recente date, 357 cadre medicale de pe teritoriul Romaniei sunt infectate cu noul coronavirus. Dintre acestea, 99 sunt medici, 127 de asistenti medicali, 35 de infirmiere, 11 ingrijitoare, iar.

357 de cadre medicale din Romania, infectate cu coronavirus. 200 dintre ele sunt din Suceava

357 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu coronavirus, potrivit datelor anuntate miercuri seara de Grupul de Comunicare Strategica. Peste jumatate dintre ele - 200 - sunt cadre medicale din Suceava.

24 de cadre medicale de la Spitalul Militar Bucuresti, infectate cu coronavirus. Medic: Nicio sectie nu va fi inchisa

24 de medici si asistente de la Spitalul Militar au fost confirmate cu noul coronavirus. Alte sapte cadre medicale de la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Dr. Victor Babes, din Bucuresti, au fost depistate pozitiv.

Sanitas Arad: 24 de cadre medicale de la SCJU au fost confirmate pozitiv la noul coronavirus

24 de cadre medicale din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) au fost confirmate cu noul coronavirus, din 250 testate, a declarat imercuri, pentru Agerpres, presedintele Sanitas Arad, Otinel Sandru.

72 de cadre medicale de la Spitalul Sf. Ioan din Bucuresti, la izolare dupa confirmarea cu coronavirus a unei paciente

72 de cadre medicale de la sectia de nefrologie si dializa a spitalului Sf. Ioan din Bucuresti au fost trimise la izolare, dupa ce a fost confirmat un caz pozitiv de coronavirus in cazul unei paciente. De asemenea, celor 9 rezidenti de pe sectie li s-a solicitat sa ramana acasa.

Sapte cadre medicale de la Spitalul Militar au fost testate pozitiv ca fiind infectate cu noul coronavirus

Sapte cadre medicale de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila au fost infectatecu noul coronavirus, potrivit Agerpres. La acest moment, la nivelul unitatii noastre au.

Mai multe cadre medicale de la Spitalul Universitar, infectate cu coronavirus. Toti medicii vor fi testati

Mai multe cadre medicale de la Spitalul Universitar din Bucuresti au fost infectate cu coronavirus, cele mai multe dintre ele lucrand pe Sectiile de cardiologie si chirurgie toracica.

Un numar de 285 de cadre medicale din intreaga tara sunt infectate cu noul coronavirus

Un numar de 285 de cadre medicale din intreaga tara sunt infectate cu noul coronavirus, au anuntat autoritatile, conform datelor raportate catre Institutul National de Sanatate Publica INSP). Dintre acestea, 91 sunt medici.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )