Libnet.ro
UNICEF

07:45

CORONAVIRUS |Pacienta de la Spitalul Sf. Ioan din Capitala, infectata cu COVID-19. 72 de cadre medicale, izolate

B1 B1,
CORONAVIRUS |Pacienta de la Spitalul Sf. Ioan din Capitala, infectata cu COVID-19. 72 de cadre medicale, izolate

Ancheta epidemiologica la Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan, din Capitala, unde o pacienta a fost testata pozitiv cu noul coronavirus. Femeia, in varsta de 62 de ani, facea dializa la sectia de nefrologie. continuă pe B1

72 de cadre medicale de la Spitalul Sf. Ioan din Bucuresti, la izolare dupa confirmarea cu coronavirus a unei paciente

72 de cadre medicale de la sectia de nefrologie si dializa a spitalului Sf. Ioan din Bucuresti au fost trimise la izolare, dupa ce a fost confirmat un caz pozitiv de coronavirus in cazul unei paciente. De asemenea, celor 9 rezidenti de pe sectie li s-a solicitat sa ramana acasa.

Sapte cadre medicale de la Spitalul Militar din Capitala, confirmate cu coronavirus

Sapte cadre medicale de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila au fost diagnosticate cu virusul SARS-CoV-2, informeaza unitatea medicala intr-un comunicat.

DUPA CONFIRMAREA CU COVID-19 A UNEI PACIENTE Toate cadrele medicale de la Spitalul Sf. Ioan din Bucuresti au fost trimise la izolare

Toate cele 72 de cadre medicale de la sectia de nefrologie si dializa a spitalului Sf. Ioan din Bucuresti au fost trimise la izolare, dupa ce a fost confirmat un caz pozitiv de coronavirus in cazul unei paciente.

CORONAVIRUS |Medici ai Spitalului Universitar din Capitala, infectati cu COVID-19. 1000 de teste vor fi efectuate

Potrivit raportarii managerului Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti au fost confirmate pozitiv la testul pentru noul coronavirus 27 de persoane, din care 17 cadre medicale majoritatea de pe sectiile de.

17 cadre medicale si 10 pacienti de la Spitalul Universitar din Bucuresti, confirmati cu coronavirus

27 de persoane - 17 cadre medicale si 10 pacienti - de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti au fost confirmate cu coronavirus, conform raportarii conducerii spitalului, sustine Grupul de comunicare strategica. Autoritatile mai sustin ca in urma anchetei epidemiologice a DSP au fost convenite masuri urgente pentru a preveni raspandirea virusului, astfel ca cei 10 pacienti au fost transferati catre spitalele din Capitala care gestioneaza cazurile de COVID-19.

Teleorman: Doi copii, preluati de autoritati dupa ce parintii lor si doi frati au fost diagnosticati cu coronavirus si internati intr-un spital din Capitala

Doi copii, de 2 si 12 ani, au fost preluati sambata seara de autoritati si dusi intr-un centru de plasament dupa ce parintii lor si doi frati au fost diagnosticati cu coronavirus si internati la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Matei Bals din Capitala, anunta Consiliul Judetean Teleorman.

Spitalul din Suceava primeste un ventilator de terapie intensiva si echipamente de protectie donate de Salvati Copiii

Spitalul Judetean din Suceava va primi, incepand de astazi, un ventilator de suport respirator, patru injectomate si echipamente de protectie constand in manusi chirurgicale, masti de protectie, viziere, combinezoane de protectie, bonete, botosi si 375 de kilograme de dezinfectanti de nivel inalt pentru suprafeteinstrumentar medical si aeromicroflora - donatie din partea Organizatiei Salvati Copiii.

Femeie internata la Sf. Ioan, confirmata cu COVID-19. 79 de cadre medicale, izolate

O pacienta in varsta de 62 de ani, internata la Spitalul Sfantul Ioan din Capitala pentru dializa, a fost confirmata cu COVID-19. in total, 79 de cadre medicale au fost izolate la domiciliu, fiind declansata o ancheta epidemiologica, anunta Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Trei noi decese in randul pacientilor infectati cu coronavirus in Romania. Bilantul ajunge la 85

Autoritatile au anuntat miercuri trei noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus, ducand bilantul total la 85. Este vorba de o femeie de 54 de ani, decedata la doar 45 de minute dupa ce s-a prezentat la sectia de Urgente de la Spitalul Universitar din Capitala, un alt barbat de 85 de ani din Timis, cu alte afectiuni cronice, si o femeie de 63 de ani din Bucuresti, contact confirmat la centrul de dializa privat.

Cel putin 5 medici de la Spitalul Judetean din Deva si 13 pacienti infectati cu coronavirus. Spitalul, in carantina, managerul, suspendat din functie de catre prefect

Cel putin 5 medici si cel putin 13 pacienti de la Spitalul Judetean de Urgenta Deva sunt infectati cu coronavirus, iar unitatea medicala a fost inchisa in totalitate, astfel ca nimeni nu intra si nimeni nu iese timp de 14 zile. Prefectul judetului, Vasile Poteca, a anuntat ca luni l-a suspendat din functie pe managerul spitalului, care nu a luat absolut nicio masura.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )