Libnet.ro
UNICEF

11:15

2Performant si Cristian Tudorescu lanseaza prima analiza din Romania a evolutiei companiilor de tech pe bursa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
2Performant si Cristian Tudorescu lanseaza prima analiza din Romania a evolutiei companiilor de tech pe bursa

Prima analiza a evolutiei companiilor de tehnologie pe bursa realizata pentru piata de capital din Romania, de catre un specialist roman, s-a lansat astazi sub numele Companiile de tech pe bursele din intreaga lume - de la Nasdaq pana la Bursa de Valori Bucuresti. Acest demers in premiera pentru tara noastra, care analizeaza evaluarea si randamentele pentru companiile tech, este semnat de Cristian Tudorescu, specialist in pietele financiare, cu experienta de peste 15 ani in investitii si evaluarea companiilor, cofondator Investors Club, cu sprijinul companiei de tehnologie 2Performant, liderul pietei de marketing afiliat din Romania, listata recent pe piata AeRO a BVB. continuă pe Ziarul Bursa

Alina Gorghiu (PNL): Victorie simbolica in prima sedinta din debutul sesiunii parlamentare respingerea modificarilor aduse Codului penal si Codului de procedura penala, marca PSD-Dragnea

Senatoarea PNL Alina Gorghiu sustine ca in prima sedinta din debutul acestei sesiuni parlamentare s-a inregistrat o victorie simbolica, si anume respingerea modificarilor aduse Codului penal si Codului.

Top Line aniverseaza 25 de ani in industria de frumusete din Romania

Top Line implineste 25 de ani de prezenta pe piata de frumusete profesionala din Romania si marcheaza aniversarea printr-o serie de actiuni si campanii speciale dedicate specialistilor si publicului iubitor de consumator de produse de infrumusetare.

VIDEOCONFERINTA BURSA: VACCINAREA ANTI-COVID-19: RECOMANDARI SI PRECAUTII VALERIA HERDEA, VICEPRESEDINTELE COLEGIULUI MEDICILOR DIN ROMANIA: De 21 de ani, muncim pe o platforma care merge execrabil

Problemele aparute la inregistrarea persoanelor pe platforma de vaccinare nu trebuie exacerbate, atat timp cat platforma pe care lucreaza medicii de familie cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate functioneaza sub parametri de foarte mult timp, sustine doctorul Valeria Herdea, vicepresedintele Colegiului Medicilor din Romania CMR).

VIDEOCONFERINTA BURSA: VACCINAREA VALERIA HERDEA, VICEPRESEDINTELE COLEGIULUI MEDICILOR DIN ROMANIA: De 21 de ani, muncim pe o platforma care merge execrabil

Problemele aparute la inregistrarea persoanelor pe platforma de vaccinare nu trebuie exacerbate, atat timp cat platforma pe care lucreaza medicii de familie cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate functioneaza sub parametri de foarte mult timp, sustine doctorul Valeria Herdea, vicepresedintele Colegiului Medicilor din Romania CMR).

Marea actrita din Romania care are datorii uriase. Afacerea neinspirata a falimentat-o

O mare actrita din Romania are datorii uriase. Vedeta a investit intr-o afacere care i-a adus numai necazuri. Despre cine este vorba? Actrita are probleme financiare Este una dintre cele mai vesele actrite de la noi din tara. Face spectacol cu fiecare aparitie a sa. Este iubita, admirata si apreciata pentru talentul sau. insa, putini .

O cantareata din Romania da lovitura. Va fi prezenta la mai multe evenimente decat Delia sau Smiley (exclusiv)

O tanara cantareata de muzica populara din Romania se poate numi o artista fericita, dupa ce a fost invitata sa cante la peste 100 de evenimente care vor avea loc anul acesta. Despre cine este vorba? Solista care va da lovitura anul acesta Tanara solista de muzica populara, Maria Olteanu, se numara printre artistii care .

Brigitte si Florin Pastrama pleaca din Romania. Cati bani vor sa dea pe casa, doar avansul e incredibil

Asta e aroganta suprema. Brigitte si Florin Pastrama pleaca definitiv din Romania si vor sa se mute intr-o tara maicalda. in timp ce majoritatea vedetelor evadeaza in Dubai sau Maldive pentru cateva saptamani de relaxare, sotii Pastrama vor sa se stabileasca acolo permanent. Ce doi au contactat un agent imobiliar din Dubai si au facut, .

COMISIA EUROPEANA: Companiile din Romania afectate de pandemie beneficiaza de fondurile din Planul de Investitii pentru Europa

Noul program de cooperare intre Banca Europeana de Investitii BEI), Fondul European de Investitii FEI) si Deutsche Leasing Romania va permite companiilor locale din Romania sa beneficieze de leasing financiar suplimentar in valoare de 370 de milioane de euro, a anuntat luni Comisia Europeana.

Alocatii 2021. Vestea zilei pentru milioane de copii din Romania. Se intampla de azi

Veste buna pentru milioane de copii din Romania. incepand de astazi, alocatiile cresc cu 20%, urmand ca o alta majorare sa fie decisa in Parlament. Cea care a facut anuntul a fost Raluca Turcan, Ministrul Muncii si al Protectiei Sociale. Cati bani vor primi copiii cu varsta intre 2-18 ani Alocatiile copiilor reprezinta una dintre .

Sporurile de azi sunt date dupa ureche.Ce schimbari pregateste premierul Citu privind sistemul de salarizare din Romania

Premierul Florin Citu a facut anuntul care ii sperie pe multi dintre bugetari. Ce a decis primul ministru, dupa sedinta de Guvern care a avut loc miercuri. Premierul vrea sa taie sporurile Miercuri a avut loc o sedinta de Guvern in urma caruia premierul Florin Citu a tinut sa precizeze ca unele sporuri sunt date .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )