Libnet.ro
UNICEF

20:15

La 30 de ani de la Revolutie, evenimentele din 1989 vor fi discutate in Parlamentul European. Basescu: Luni, la Strasbourg, va avea loc un eveniment unic

B1 B1,
La 30 de ani de la Revolutie, evenimentele din 1989 vor fi discutate in Parlamentul European. Basescu: Luni, la Strasbourg, va avea loc un eveniment unic

Luni, 16 decembrie, Revolutia Romana din 1989 va fi discutata in Parlamentul European, a anuntat europarlamentarul PMP, Traian Basescu, intr-o postare de pe Facebook, de sambata. Revolutia din Romania in. continuă pe B1

Analiza in urmatorii 30 de ani doua activitati din economie se vor injumatati, una aproape va disparea iar trei isi vor dubla angajatii. Vezi cum vor evolua salariile in 2020 pe diferitele tipuri de activitati.

In decurs de 30 de ani doua activitati ale economiei nationale isi vor injumatatii efectivele, una aproape va disparea complet iar trei isi vor dubla numarul de angajati, se arata intr-o analiza a firmei de resurse umane Adecco, transmisa vineri HotNews. ro. Agricultura si industria au suferit si vor suferi cele mai mari transformari din cauza automatizarii si digitalizarii. Vezi in text ce industrii vor pierde locuri de munca, unde se vor aparea joburi si cum ar putea evolua salariile in 2020 pe diferitele tipuri de activitati.

Printul Charles de Wales a marcat 30 de ani de la Revolutie, la sediul Institutul Cultural Roman din Londra. Evenimentele din Bucuresti si Timisoara, cuprinse intr-o expozitie deschisa de Alteta sa Regala (VIDEO)

Printul Charles de Wales a deschis expozitia de fotografie Aperturile unei Revolutii, organizata de Institutul Cultural Roman din Londra ICR) in parteneriat cu Ambasada Romaniei din Marea Britanie si.

BNR lanseaza o serie de monede pentru marcarea a 30 de ani de la Revolutie

Banca Nationala a Romaniei BNR) va lansa pentru colectionare si va pune in circulatie o serie de monede pentru marcarea a 30 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989.

Stirile ProTV: Cum s-a schimbat economia Romaniei la 30 de ani de la Revolutie

Iesirea Romaniei de sub controlul comunist a adus capitalismul, dar si scaderea productivitatii muncii. Campania Dupa 30 de ani va arata cum au fost devansate investitiile de consum, unul bazat, in mare parte, pe credite.

Locuinta comunista, reconstituita la Muzeul Judetean la 30 de ani de la Revolutie

O expozitie inedita va fi inaugurata luni, 16 decembrie, la Muzeul Judetean de Istorie Buzau, cu prilejul implinirii a 30 de ani de la caderea comunismului in Romania.

Presedintele SUA, Donald Trump, a trimis o placa memoriala la Timisoara, cu ocazia celor 30 de ani de la Revolutie

Placa memoriala va fi amplasata pe zidul fostului comandament al Garnizoanei si al viitorului Muzeu al Revolutiei din Timisoara, doua traverse de placa cu Proclamatia de la Timisoara.

Parlamentul European va adopta o rezolutie despre Revolutia din Romania Siegfried Muresan: La 30 de ani de la Revolutie, oamenii au dreptul sa afle adevarul

Parlamentul European va adopta saptamana viitoare o rezolutie despre Revolutia din Romania, a anuntat pe Facebook europarlamentarul PNL Siegfried Muresan.

Europa Libera: Cartea de vizita a Securitatii la 30 de ani de la revolutie

Arhiva fostei Securitatii, mai precis o parte din aceasta arhiva, este depozitata intr-o fosta unitate militara din Popesti Leordeni, langa Bucuresti. Este a treia arhiva ca volum din Europa, dupa cele din Germania si Polonia si contine sute de mii de dosare. Este, asa cum spune Germina Nagat, fosta directoare a Directiei de Investigatii, actualmente membra in Colegiul Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS), o sinistra carte de vizita a Securitatii.

Ce spune Ion Iliescu despre implicarea lui in Revolutia din 1989. A trebuit sa incheiem violent un capitol de istorie

Ion Iliescu a publicat pe blogul personal un articol in care face precizari cu privire la implicarea lui in Revolutia din 1989. Fostul presedinte al Romaniei, care este acuzat de crime impotriva umanitatii in dosarul Revolutiei, este de parere ca romanii ar trebui sa asculte toate punctele de vedere cu privire la violentele din urma .

Revolutionar din 1989, supus unei interventii chirurgicale extrem de dificile. I-a fost extirpata cu succes o tumoare hepatica

Un revolutionar din 1989 s-a trezit cu o tumoare hepatica de aproximativ 10 centimetri. Echipade specialisti de la un spital privat a reusit sa i-o extirpeze.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )