Libnet.ro
UNICEF

09:15

30% mai putini bani pentru cultura, 30% mai mult habarnism pentru ministrul Breaz

Adevărul Adevărul,
30% mai putini bani pentru cultura, 30% mai mult habarnism pentru ministrul Breaz

ONG-urile/artistii/managerii din cultura sunt hoti/incompetenti/mincinosi si ne vor raul noua, celor din PSD, care facem totul si inca ceva pe deasupra pentru tara si popor. Orice raspuns al ministrului Daniel Breaz la vreo intrebare adresata Ministerului Culturii e o variatie la aceasta teorie a conspiratiei railor si incompetentilor. continuă pe Adevărul

HOROSCOP 3 MAI. Va ploua cu bani pentru aceasta zodie!

Horoscop 3 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 3 mai Berbec Esti tentat sa incerci unele schimbari si daca vei proceda cu mai multa diplomatie, o sa ai de castigat. E o.

Jean-Claude Juncker afirma ca are cel mai mare respect pentru Viktor Orban

Presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker a declarat joi ca are cel mai mare respect pentru Viktor Orban, premierul ungar, abordand un ton amiabil fata de Ungariei, scrie Mediafax, citand site-ul agentiei Dpa.

Eugen Teodorovici: ANAF trebuie sa aduca mai multi bani

Guvernul are in plan o prima rectificare bugetara pozitiva la finalul lunii iulie, iar ANAF Agentia Nationala pentru Administrare Fiscala, n. r. ) trebuie sa creasca gradul de colectare la 30% din PIB, a.

HOROSCOP 3 MAI. Vesti extraordinare pentru o zodie. Urmeaza un varf financiar

Horoscop 3 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop Berbec. Banii sunt una din preocuparile tale principale. Tot ce este legat de venituri si cheltuieli iti este pe plac, pentru a crea.

Reducerile lunii mai: imprimante compacte pentru micii antreprenori

Imprimanta este unul dintre dispozitivele de care vei avea nevoie ca antreprenor, iar daca profiti de reducerile lunii mai, ai putea sa te alegi si cu o achizitie destul de avantajoasa.

HOROSCOP. Cele mai nepotrivite zodii pentru o relatie pe termen lung

Vrei sa afli care sunt zodiile pe care ar trebui sa le ocolesti in cazul unei relatii de lunga durata? Iata ce raspuns au pentru tine astrologii. Berbec Daca te afli in cautarea.

CALENDAR ORTODOX 3 MAI. Mare sarbatoare pentru crestinii ortodocsi

In vinerea din Saptamna Luminata, crestinii ortodocsi sarbatoresc Izvorul Tamaduirii. Aceasta sarbatoare ne aduce aminte de una dintre minunile Maicii Domnului, petrecuta cu un orb. Inainte de a f.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )