Libnet.ro
UNICEF

20:30

Aparitie spectaculoasa pe un lac din Galati. Romanilor nu le-a venit sa creada cand au vazut asta, dimineata VIDEO

Playtech Playtech,
Aparitie spectaculoasa pe un lac din Galati. Romanilor nu le-a venit sa creada cand au vazut asta, dimineata VIDEO

Video-ul pe care trebuie sa il vezi! Aparitie spectaculoasa pe un lac din Galati. Ce s-a ivit pe apa a uimit pe toata lumea. Aparitie spectaculoasa a pelicanilor pe un lac din Galati Un video cu un stol de pelicani face inconjurul Romaniei! Sute de pasari s-au asezat pe lacul Brates, de la marginea orasului . continuă pe Playtech

Traian Basescu, acuzatii extrem de grave la adresa Guvernului: Mai Ludovice, mai hotilor si din moartea romanilor vreti sa faceti bani?!

In contextul pandemiei de COVID-19 si al exploziei numarului de cazuri, Traian Basescu nu a mai rezistat, astfel ca a transmis un mesaj plin cu sageti catre Guvern. intr-o postare publicata pe o retea de socializare, fostul presedinte al Romaniei il acuza pe Orban si pe oamenii lui de furt si inselaciune, riscand sanatatea oamenilor.

30 de profesori din Galati, izolati dupa ce au intrat in contact cu o persoana infectata

Un liceu de stat si unul particular din orasul Galati vor organiza cursuri online din cauza unei persoane infectate cu virusul SARS CoV-2. Este vorba despre directoarea liceului privat care s-a infectat si a intrat in contact cu 30 de profesori de la ambele institutii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )