Libnet.ro
UNICEF

10:30

305 autovehicule Renault Kangoo II din Romania, rechemate in service din cauza airbag-ului pentru sofer

Hotnews Hotnews,
 305 autovehicule Renault Kangoo II din Romania, rechemate in service din cauza airbag-ului pentru sofer

Un total de 305 autovehicule Renault Kangoo II cu facelift comercializate in Romania sunt rechemate in service deoarece airbag-ul soferului se poate declansa accidental la utilizarea claxonului, din cauza deplasarii cablajului airbag-ului. continuă pe Hotnews

Cele mai mari recall-uri pe piata auto din Romania

In ultimul an, pe piata auto din Romania au fost rechemate in service pentru defectiuni aproape 30. 000 de masini, pentru care constructorii de automobile au suportat costurile defectelor de fabricatie. Cele mai multe recall-uri de masini in Romania.

FOTOGALERIE Imaginea trista a spitalelor din Romania. Conditiile insalubre in care sunt tratati pacientii

Mizeria din spitalele romanesti este in continuare un subiect extrem de dezbatut. Cititorii HotNews. ro sunt revoltati de conditiile insalubre in care sunt tratati, iar pozele postate de acestia contureaza foarte bine imaginea trista a spitalelor din Romania. Spitalul judetean din Focsani si sectiile de pediatrie din cadrul Spitalelor Judetene Constanta si Calarasi sunt doar cateva exemple ale mizeriei spitalelelor publice din Romania. Intra in articol pentru a vedea imagini cu mizeria din spitalele romanesti.

Castigatoarea din Romania a concursului european pentru traducatori Juvenes Translatores este o eleva din Craiova. Vezi subiectele de concurs

Maria Flavia Tohaneanu este castigatoarea din Romania a concursului Juvenes Translatores, editia 2014/2015, anunta Comisia Europeana. Ea este eleva in clasa a XI-a la Colegiul National Carol I din Craiova. Peste 3. 000 de elevi au participat la acest concurs, la care au fost desemnati castigatori 28 de liceeni - cate unul din fiecare stat membru. Din Romania, la competitia europeana au participat elevi de la 32 de licee.

Compania din Romania care a fost vanduta cu 6,5 MILIARDE de euro. Cine a cumparat-o

Producatorul irlandez de ciment CRH a ajuns la un acord cu companiile Holcim si Lafarge pentru a cumpara cea mai mare parte dintre activele scoase la vanzare de cele doua companii, inclusiv pe cele din Romania,.

IKEA of Sweden AB va transforma desenul unui copil din Romania intr-o jucarie de plus

Desenul lui Albert, un baietel de 7 ani din Romania, este unul dintre cele zece desene castigatoare ale competitiei organizate la nivel global in Campania Jucariilor de Plus pentru Educatie, editia 2014. Cele zece desene vor fi transformate de designerii IKEA intr-o colectie limitata de jucarii de plus, vanduta incepand cu noiembrie 2015 in magazinele IKEA din toata lumea.

Egiptul a mai cumparat 180.000 tone grau din Romania la un pret de 230,25 dolari

Autoritatea Generala pentru Aprovizionare GASC) din Egipt a anuntat ca a cumparat 180. 000 tone de grau din Romania si 120. 000 tone din Franta, cu livrare in perioada 1. 10 martie, relateaza Reuters. Potrivit.

Gruparea &171;Statul Islamic &187; cumpara armament din Romania

Gruparea terorista Statul Islamic este pe punctul sa achizitioneze munitie in valoare de 300 de milioane de dolari din Romania, a acuzat recent Hakim Zamili, presedintele Comisiei parlamentare irakiene pentru Securitate si Aparare, insa ambasadorul Romaniei in Irak, Iacob Prada, a negat informatiile.

Philip Morris are un nou director la conducerea operatiunilor din Romania

Producatorul de tutun Philip Morris International l-a numit pe danezul Steen Hjortholm la conducerea operatiunilor din Romania, in locul lui Sergey Slipchenko, care si-a incheiat mandatul de patru ani si care isi va continua activitatea in filiala Philip Morris Rusia, arata un comunicat remis azi redactiei.

Philip Morris numeste un nou Managing Director pentru operatiunile din Romania

Danezul Steen Hjortholm a fost numit de Philip Morris International la conducerea operatiunilor din Romania, in locul lui Sergey Slipchenko, care si-a incheiat mandatul de patru ani si isi va continua activitatea in filiala Philip Morris Rusia, arata un comunicat al companiei remis redactiei.

ISIS achizitioneaza armament din Romania

Un parlamentar irakian a declarat ca gruparea terorista Statul Islamic ISIS/ISIL) este pe punctul de a achizitiona munitie in valoare de 300 de milioane de dolari din Romania, insa ambasadorul roman in Irak, Iacob Prada, a negat ca statul roman ar fi incheiat un contract de armament cu organizatia jihadista, potrivit site-ului IraqiNews. com.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )