Libnet.ro
UNICEF

07:46

Cele mai mari recall-uri pe piata auto din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai mari recall-uri pe piata auto din Romania

In ultimul an, pe piata auto din Romania au fost rechemate in service pentru defectiuni aproape 30. 000 de masini, pentru care constructorii de automobile au suportat costurile defectelor de fabricatie. Cele mai multe recall-uri de masini in Romania. continuă pe Wall-Street Ro

Piata auto din Romania pe plus, dupa 6 ani de recesiune. Productia, in scadere

Tendintele din piata si cele din productia auto au fost diferite in 2014. in timp ce piata auto a crescut cu 21,5%, dupa sase ani de recesiune, productia nationala a scazut cu 4,8 procente, fata de anul precedent.

Piata auto din Romania a crescut cu 19%

2014 a insemnat o crestere cu 19% a pietei automobilelor noi vandute in Romania, fata de anul trecut.

Cele mai mari 6 greseli pe care le poate face un parinte

Sunt momente cand ne facem reprosuri ca nu suntem niste parinti perfecti. E foarte usor sa ne punem etichete de parinti buni sau parinti rai, in functie de modalitatea in care alegem sa gestionam anumite.

Piata auto in 2014, primul an de crestere dupa 6 ani de declin

Piata auto din Romania a urcat anul trecut pentru prima data dupa sase ani de declin si a depasit 100. 000 de unitati, autoturisme si vehicule comerciale, in crestere cu 21,5% fata de 2013. Romania este inca departe de volumele din 2007, cand vanzarile.

FOTO Cele mai frumoase strazi cu flori si arcade verzi din lume

Primavara pare foarte departe, desi ne mai despart doar cateva saptamani de explozia de verdeata si de flori. Pana atunci, va invitam la o plimbare virtuala pe sub cele mai spectaculoase arcade inflorite.

Cei mai mari oameni de stiinta romani: Inventiile fara de care lumea ar fi aratat altfel

Cei mai mari oameni de stiinta romani au avut o contributie insemnata in tehnologia, medicina si aviatica internationala. Pe cativa ii stii, cu siguranta, cum ar fi Henri Coanda sau Ana Aslan, dar ca ei sunt multi alti romani ale caror creatii intra in istorie. Cei mai mare oameni de stiinta romani s-au remarcat mai [].

Angajatii ArcelorMittal vor avea salarii mai mari, dupa negocierile cu administratia

Angajatii Combinatului ArcelorMittal Galati vor avea salarii mai mari in acest an, sindicalistii si administratia companiei siderurgice reusind, miercuri, sa ajunga la un acord si sa incheie noul contract colectiv de munca pe 2015, dupa o serie de runde de negocieri esuate in ultima perioada.

VIDEO Trei hoti au jefuit o scoala auto din Bucuresti. Cum a reusit insa secretara sa ii puna pe fuga

In plina zi, trei tineri au intrat in sediul unei scoli auto din Bucuresti si au furat un telefon mobil.

Banca Irlandei avertizeaza: piata imobiliara din Dublin are probleme

Exista probleme pe piata imobiliara din Dublin, unde preturile cresc mai rapid decat in restul tarii, in conditiile in care oferta de locuinte se reface intr-un ritm mai lent decat cel asteptat, avertizeaza guvernatorul bancii centrale a Irlandei, Patrick Honohan.

Cele mai egoiste zodii: nativii care se cred buricul pamantului

Cele mai egoiste zodii. Fiecare dintre noi are si parti mai putin placute ale personalitatii, laturi accentuate in functie de semnul zodiacal sub care ne-am nascut. Astfel, unii dintre nativi sunt considerati egoistii zodiacului din cauza modului in care cauta sa iasa mereu in evidenta, chiar daca nu folosesc cele mai corecte mijloace, fiind preocupati de propria persoana.

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )