Libnet.ro
UNICEF

06:00

31 martie in istorie: Se inaugureaza Turnul Eiffel. Un avion TAROM se prabuseste la Balotesti

România Liberă România Liberă,
31 martie in istorie: Se inaugureaza Turnul Eiffel. Un avion TAROM se prabuseste la Balotesti

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 31 martie . continuă pe România Liberă

LOTO. LOTO 6/49. Numerele extrase joi, 31 martie

Joi, 31 martie 2016, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc Numerele castigatoare la extragerea de Joi, 31 martie, sunt: Loto 6/49: 21, 11,.

Loto 6/49, Loto 5/40, Joker. Numerele extrase joi, 31 martie

Loteria Romana a organizat joi, 31 martie, noi extrageri pentru jocurile Loto 6/49, Loto 5/40, Joker, Noroc, Noroc Plus si Super Noroc.

Cum explica Primaria din Paris decizia de a nu ilumina Turnul Eiffel in culorile Pakistanului dupa atentatul sangeros de la Lahore

Turnul Eiffel nu va fi iluminat in culorile Pakistanului dupa atentatul sinucigas de la Lahore, asa cum fost iluminat in culorile Belgiei dupa atacurile teroriste de la Bruxelles, relateaza publicatia belgiana Le Soir. Explicatia este halucinanta.

De ce nu va fi iluminat Turnul Eiffel in culorile Pakistanului, dupa atacul terorist din Lahore

Primaria Parisului a transmis ca Turnul Eiffel nu va fi iluminat in culorile Pakistanului, dupa atentatele care au avut loc, duminica, in orasul Lahore, motivand ca in lume exista atacuri cu regularitate, iar omagiile aduse victimelor se fac in diferite moduri.

Turnul Eiffel nu va fi iluminat in culorile Pakistanului dupa sangerosul atentat. Argumentul ciudat al francezilor

Turnul Eiffel nu va fi iluminat in culorile Pakistanului, asa cum s-a intamplat dupa atentatele de la Bruxelles, atunci cand faimosul obiectiv turistic parizian a fost iluminat in.

Tarom anuleaza cursele pe ruta Bucuresti - Bruxelles din zilele 31 martie - 2 aprilie

Tarom anuleaza cursele pe ruta Bucuresti- Bruxelles din zilele 31 martie - 2 aprilie, pasagerii fiind reprogramati pe zborurile de Amsterdam, a transmis intr-un comunicat de presa, miercuri, Tarom.

Horoscop zilnic, 31 martie 2016. Sagetatorii se bucura de sustinerea colegilor

Horoscop zilnic, 31 martie 2016. Taurii sunt nevoiti sa faca economii, Fecioarele isi fac usor prieteni noi, iar nativii din Sagetator au parte de ajutor din partea colegilor de serviciu.

Pe 31 martie, Ziua Jandarmeriei. Expozitie militara si exercitii spectaculoase in Parcul Dumbrava

Jandarmeria Romana implineste joi, 31 martie, 166 de ani de la infiintare, ocazie cu care in Parcul Dumbrava au loc exercitii demostrative si o expozitie cu tehnica si echipamente folosite in misiuni.

HOROSCOP 31 martie. Berbecii si Taurii vor avea idei stralucitoare astazi

Horoscop maine, 31 martie. Berbecii si Taurii vor avea idei stralucitoare astazi, iar Scorpionii vor lucra cu o viteza ametitoare.

Consilierii locali, convocati in sedinta ordinara pe 31 martie. Ce proiecte vor fi supuse dezbaterii

Consilierii locali sunt convocati joi, 31 martie, in sedinta ordinara, cu peste 20 de proiecte de hotarari pe ordinea de zi. Printre subiectele cele vor fi dezbatute se regasescvanzarea locuintelor in regim ANL, raportul primarului pe anul 2015, dar si bugetul de venituri si cheltuieli pe 2016.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )