Libnet.ro
UNICEF

01:05

Al 31-lea caz de coronavirus din Romania: Un barbat de 42 de ani, confirmat la Iasi

B1 B1,
Al 31-lea caz de coronavirus din Romania: Un barbat de 42 de ani, confirmat la Iasi

A fost confirmat un nou caz de imbolnavire cu coronavirus pe teritoriul Romaniei. Este vorba de un barbat in varsta de 42 ani, confirmat laIasi. Acesta s-a intors din Venetia pe 2 martie, a. continuă pe B1

Al 14-lea caz de infectie cu coronavirus din Romania. O femeie de 42 de ani, a doua persoana contaminata din Capitala

Autoritatile romane au anuntat, duminica, ca au depistat un al 14-lea caz de infectarecu coronavirus inRomania. Este vorba despre o femeie, in varsta de 42 de ani,contact apropiat al.

Rares Bogdan, despre criza de coronavirus din Romania: Masurile Executivului au avut efect

Rares Bogdan a vorbit despre criza de coronavirus din Romania. Liberalul sustine ca masutile guvernului au avut efect.

Al 45-lea caz de coronavirus confirmat in Romania

Un tanar de 20 de ani din Iasi, revenit marti din Italia, este cea de-a 45-a persoana infectata cu coronavirus din Romania.

Al 38-lea caz de coronavirus confirmat in Romania

O femeie de 54 de ani, contact direct al fostului ofiter MAI internat la Spitalul Gerota, este a 38-a persoana infectata cu coronavirus din Romania.

Cel de-al 15-lea caz de coronavirus din Romania, confirmat in Mures

Inca un caz de infectie cu noul tip de coronavirus a fost confirmat, duminica, in Romania, informeaza Grupul de Comunicare Strategica.

SURSE: Al 33-lea caz de contaminare cu coronavirus din Romania. Un pacient care ar fi calatorit in Israel si s-a prezentat singur la medic

UPDATE: intre timp, au fost anuntate inca trei cazuri de contaminare cu noul coronaviru, bilantul imbolnavirilor de pe teritoriul Romaniei ajungand astfeel la 35. Este vorba despre un barbat, 55 ani,.

Un nou caz de coronavirus in Romania. Pacientul cu numarul 31 este din Iasi si a fost la Venetia

Un nou caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat, in aceasta dimineata, in Romania. Este vorba de un barbat, 42 ani, confirmat in Iasi, internat inca de pe 10 martie. El ar fi revenit din Venetia pe 2 martie. Astfel, bilantul a ajuns la 31 de romani infectati, iar din acestia sase au fost declarati vindecati.

Ancheta epidemiologica la Spitalul de Urgenta MAI, unde a fost internat un barbat cu Covid-19, fara sa fie luate masurile de siguranta

O ancheta epidemiologica se desfasoara la Spitalul de Urgenta Dimitrie Gerota din Bucuresti, unde a fost internat initial cel de-al 17-lea caz de coronavirus din Romania, un barbat de 60 de ani.

Un barbat de 52 de ani din Constanta, asistent medical la Spitalul de Urgenta, al 39-lea caz de coronavirus din Romania

Un barbat de 52 de ani din Constanta este al 39-lea caz de coronavirus din Romania.

Al 39-lea caz de coronavirus confirmat in Romania

Romania confirma al 39-lea caz de infectare cu coronavirus. Este vorba despre un barbat de 52 de ani din Constanta. Acesta a declarat ca nu a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit in aceasta perioada.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )