Libnet.ro
UNICEF

21:00

SURSE: Al 33-lea caz de contaminare cu coronavirus din Romania. Un pacient care ar fi calatorit in Israel si s-a prezentat singur la medic

B1 B1,
SURSE: Al 33-lea caz de contaminare cu coronavirus din Romania. Un pacient care ar fi calatorit in Israel si s-a prezentat singur la medic

UPDATE: intre timp, au fost anuntate inca trei cazuri de contaminare cu noul coronaviru, bilantul imbolnavirilor de pe teritoriul Romaniei ajungand astfeel la 35. Este vorba despre un barbat, 55 ani,. continuă pe B1

Al 31-lea caz de coronavirus din Romania: Un barbat de 42 de ani, confirmat la Iasi

A fost confirmat un nou caz de imbolnavire cu coronavirus pe teritoriul Romaniei. Este vorba de un barbat in varsta de 42 ani, confirmat laIasi. Acesta s-a intors din Venetia pe 2 martie, a.

Cel de-al 15-lea caz de coronavirus din Romania, confirmat in Mures

Inca un caz de infectie cu noul tip de coronavirus a fost confirmat, duminica, in Romania, informeaza Grupul de Comunicare Strategica.

Rares Bogdan, despre criza de coronavirus din Romania: Masurile Executivului au avut efect

Rares Bogdan a vorbit despre criza de coronavirus din Romania. Liberalul sustine ca masutile guvernului au avut efect.

Al 14-lea caz de infectie cu coronavirus din Romania. O femeie de 42 de ani, a doua persoana contaminata din Capitala

Autoritatile romane au anuntat, duminica, ca au depistat un al 14-lea caz de infectarecu coronavirus inRomania. Este vorba despre o femeie, in varsta de 42 de ani,contact apropiat al.

Un barbat de 52 de ani din Constanta, asistent medical la Spitalul de Urgenta, al 39-lea caz de coronavirus din Romania

Un barbat de 52 de ani din Constanta este al 39-lea caz de coronavirus din Romania.

inca un caz de coronavirus confirmat - bilantul imbolnavirilor ajunge la 38

ACTUALIZARE - O femeie de 54 de ani este al 38-lea caz de coronavirus din Romania --- *ACTUALIZARE - Un barbat de 47 de ani din Bucuresti a fost diagnosticat cu coronavirus, fiind al 37-lea caz din Romania, barbatul a calatorit la Stuttgart intre 26. 03 si prezinta simptome din data de 06. --- * ACTUALIZARE - Al 36-lea caz de coronavirus a fost diagnosticat, miercuri dupa-amiaza, un barbat venit din Israel care este internat la ATI la Spitalul Victor Babes. --- * ACTUALIZARE - inca trei cazuri au fost confirmate cu noul coronavirus miercuri, numarul total ajungand la nivel national la 35.

Al 14-lea caz de coronavirus, confirmat in Romania, la o femeie din Bucuresti

Autoritatile au anuntat, duminica, al 14-lea caz de coronavirus din Romania, la o femeie din Bucures.

SURSE Nou caz de infectie cu coronavirus confirmat la un controlor de trafic de la Romatsa

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat in aceasta dupa amiaza la un controlor de trafic de la Romatsa, au declarat pentru G4Media. ro surse din cadrul institutiei. Controlorul de trafic si prietena lui, stewardesa pe ruta Italia, ar fi fost testati.

inca un caz de coronavirus confirmat - bilantul imbolnavirilor ajunge la 39

ACTUALIZARE - Un barbat de 52 de ani din Constanta este al 39-lea caz de coronavirus din Romania, acesta declara ca nu a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit in aceasta perioada. --- *ACTUALIZARE - O femeie de 54 de ani este al 38-lea caz de coronavirus din Romania --- *ACTUALIZARE - Un barbat de 47 de ani din Bucuresti a fost diagnosticat cu coronavirus, fiind al 37-lea caz din Romania, barbatul a calatorit la Stuttgart intre 26. 03 si prezinta simptome din data de 06. --- * ACTUALIZARE - Al 36-lea caz de coronavirus a fost diagnosticat, miercuri dupa-amiaza, un barbat venit din Israel care este internat la ATI la Spitalul Victor Babes. --- * ACTUALIZARE - inca trei cazuri au fost confirmate cu noul coronavirus miercuri, numarul total ajungand la nivel national la 35.

inca un caz de coronavirus confirmat in Romania. in total, 32 de persoane infectate

Un nou caz de coronavirus in Romania. Numarul celor confirmati ajunge la 32.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )