Libnet.ro
UNICEF

16:16

ALERTA |Un nou caz de coronavirus, la un barbat de 38 de ani din Iasi. Sunt 32 de cazuri confirmate in Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ALERTA |Un nou caz de coronavirus, la un barbat de 38 de ani din Iasi. Sunt 32 de cazuri confirmate in Romania

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat la Iasi. Este vorba de un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, contact cu un caz confirmat in Varsovia, era in autoizolare din data de 9. Bilantul ajunge la 32 de persoane infectate cu COVID-19. continuă pe Wall-Street Ro

Coronavirus in Romania. Al 32-lea caz de infectare, confirmat: Un barbat de 38 de ani din Iasi a adus virusul din Varsovia

Cel de-al 32 lea caz de imbolnavire cu noul coronavirus a fost confirmat, miercuri. Este vorba de un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, care a fost in contact cu un caz confirmat in Varsovia. Acesta era in autoizolare din data de 9 martie 2020.

Al 32-lea caz de infectare cu coronavirus: Un barbat de 38 de ani din Iasi

A fost confirmat cel de-al 32 lea caz de imbolnavire cu noul coronavirus. Este vorba de un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, contact cu un caz confirmat in Varsovia. Barbatul era in autoizolare din data .

Al 32-lea caz de infectare cu corinavirus: Un barbat de 38 de ani din Iasi

A fost confirmat cel de-al 32 lea caz de imbolnavire cu noul coronavirus. Este vorba de un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, contact cu un caz confirmat in Varsovia, era in autoizolare din data de 9.

Un nou caz de coronavirus in Romania. Pacientul cu numarul 31 este din Iasi si a fost la Venetia

Un nou caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat, in aceasta dimineata, in Romania. Este vorba de un barbat, 42 ani, confirmat in Iasi, internat inca de pe 10 martie. El ar fi revenit din Venetia pe 2 martie. Astfel, bilantul a ajuns la 31 de romani infectati, iar din acestia sase au fost declarati vindecati.

Un nou caz de coronavirus in Romania - 37. Este tot un pacient din Bucuresti

Un nou caz de coronavirus - 37 - a fost confirmat miercuri. Este vorba despre un barbat din Bucuresti intors de la Stuttgart.

Confirmarea unui nou caz de coronavirus in Romania va duce la al doilea scenariu al epidemiei

Confirmarea unui nou caz de coronavirus va duce la al doilea scenariu al epidemiei, iar masurile care vor fi luate vor fi mai restrictive. Astfel, daca va fi confirmat cel de-al 26-lea bolnav cu aceasta infectie, autoritatile vor lua masuri suplimentare, a anuntat secretarul de stat Nelu Tataru.

Un nou caz de coronavirus confirmat in Romania

In cursul zilei de 08 martie 2020 al paisprezecelea caz de coronavirus - COVID 19 - a fost confirmat la o femeie de 42 de ani din Bucuresti, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Barbat de 56 de ani din Bucuresti, confirmat cu coronavirus. Bilantul celor infectati creste la 36

Un barbat din Bucuresti in varsta de 56 de ani a fost confirmat cu coronavirus.

Nou caz de coronavirus: Un barbat tot din Bucuresti, revenit din Stuttgart. Bilantul a ajuns la 37 de infectari

Inca un caz de coronavirus a fost raportat in Romania, miercuri dupa amiaza. Este vorba despre un barbat de47 de ani, din Bucuresti, care a calatorit la Stuttgart intre 26. El a .

Caz grav de infectare coronavirus: barbat de 56 de ani la terapie intensiva

Primul caz grav de infectare cu coronavirus din Romania a fost anuntat, miercuri, fiind un barbat de 56 de ani internat la terapie intensiva. Este al 36-lea caz din tara.

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )