Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus in Romania: Bilantul ajunge la 14 cazuri de imbolnavire - o femeie de 42 de ani din Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania: Bilantul ajunge la 14 cazuri de imbolnavire - o femeie de 42 de ani din Bucuresti

Un nou caz de coronavirus - al paisprezecelea - a fost confirmat in Romania. Este vorba despre o femeie de 42 de ani din Bucuresti, fiind al doilea caz diagnosticat in Capitala. continuă pe Hotnews

Alte doua cazuri de coronavirus confirmate in Romania. Bilantul ajunge la 11

Alte doua cazuri de coronavirus COVID-19) au fost confirmate in Romania, astfel ca numarul persoanelor infectate a ajuns la 11. Este vorba despre doua adolescente de 15 si 16 ani din Timisoara si din Hunedoara.

Coronavirus in Romania: inca o persoana diagnosticata - o femeie din Mures. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 15

Numarul cazurilor de imbolnavire cu coronavirus a ajuns la 15 duminica seara, in Romania. Ultimul pacient este o femeie de 70 de ani din Mures.

Coronavirus in Romania. inca doua cazuri, descoperite sambata. Numarul infectiilor confirmate ajunge la 11

Autoritatile anunta ca au descoperit inca doua eleve infectate cu noul coronavirus, COVID-19, una din Timisoara si cealalta din Hunedoara.

Noi cazuri de coronavirus in Romania. Doua fete de 15 si 16 ani, internate de urgenta la spital

Doua fete in varsta de 15, respectiv 16 ani au fost infectate cu coronavirus si au fost internate de urgenta la spital, arata un comunicat transmis de Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului Romaniei.

Autoritatile, precizari despre primele 14 cazuri de COVID-19 din tara. O treime din pacienti deja s-au vindecat

UPDATE intre timp, autoritatile romane au confirmat existenta unui al 15-lea caz de COVID-19 la nivel national. Este vorba despre o femeie in varsta de 70 de ani, din judetul Mures. Astfel, in prezent,.

Coronavirus in Romania. O femeie si un barbat s-au vindecat

Autoritatile au facut publice rezultatele unor teste de coronavirus care s-au efectuat la cativa pacienti din Timisoara si, conform analizelor, avem doua persoane care s-au vindecat.

Al 13-lea caz de coronavirus in Romania Astazi au fost confirmate 4 cazuri

Al 13-lea caz de coronavirus a fost diagnosticat in Romania, fiind vorba despre un barbat de 72 de ani din Galati care s-a intors din Italia. Astazi au fost confirmate 4 cazuri de infectie cu COVID-19.

Gripa a mai facut o victima in Romania! Bilantul deceselor a ajuns la 54

Un barbat de 83 de ani, din judetul Mures, si-a pierdut viata din cauza grupei, ridicand numarul total al deceselor din Romania la 54.

Tudor Ciuhodaru, semnal de alarma dupa cel de-al saptelea caz de coronavirus in Romania

Tudor Ciuhodaru a tras un semnal de alarma dupa aparitia celui de-al saptelea caz de coronavirus in Romania. Acesta spune ca pericolul este in crestere pentru tara noastra.

Coronavirus Romania: Autoritatile interzic anumite activitati

Autoritatile au interzis de duminica 8 martie a. c. ), in contextul prevenirii unei raspandiri a coronavirusului in Romania, activitatile publice la care participa mai mult de 1. 000 de persoane, fie intr-o incinta, fie in aer liber, publice sau private,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )