Libnet.ro
UNICEF

01:06

Bucuresti, Timis si Maramures, cele mai multe cazuri noi de coronavirus. Situatia pe judete

B1 B1,
Bucuresti, Timis si Maramures, cele mai multe cazuri noi de coronavirus. Situatia pe judete

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, luni, un nou bilant al epidemiei de coronavirus in Romania: 1. 319 de noi infectari, 317 de persoane reconfirmate si inca 80 de victime. Astfel, de la izbucnirea crizei. continuă pe B1

Care sunt judetele care au inregistrat, luni, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Maramures, pe locul III.

Care sunt judetele care au inregistrat duminica cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Maramures, pe locul III.

Care sunt judetele care au inregistrat, vineri, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Cluj pe locul III. in ceea ce priveste coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, in scenariul rosu se afla in continuare doar judetul Timis, unde rata de infectare a crescut comparativ cu ieri de 3,22 la 3,29 cazuri la mia de locuitori.

Zeci de cazuri de infectare cu noua tulpina din Marea Britanie a coronavirusului. Cele mai multe, la probe recoltate in Bucuresti

Reprezentantii Medlife afirma ca, in urma analizei aleatorii a 90 de probe din mai multe orase ale tarii, s-a constatat ca 24 dintre acestea contineau noua tulpina din Marea Britanie a coronavirusului. Cele mai multe dintre acestea - 19 - au fost probe recoltate din Bucuresti, restul fiind din Cluj, Tecuci, Resita si Timisoara.

SORIN CIMPEANU, DESPRE PRIMA ZI DE SCOALA: in cele mai multe scoli regulile s-au respectat mai mult decat m-as fi asteptat

Ministrul educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, luni seara, la Realitatea Plus, ca in cele mai multe scoli regulile s-au respectat si ca lucrurile s-au derulat bine, referindu-se la revenirea copiiilor la scoala. Cimpeanu a mai spus ca este optimist si nu crede ca Romania va ajunge in situatia de a inchide din nou scolile in scurt timp.

Capitala si judetele Timis si Cluj, in topul zonelor cu cele mai multe infectari SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore

Bucurestiul este in continuare pe proma pozitie in topul noilor infectari SARS-CoV-2, in Capitala fiind raportate 304 cazuri COVID-19 in ultimele 24 de ore. Judetul timis este pe locul II cu 239 cazuri, urmat de judetul Cluj pe III cu 144 cazuri.

Plitistii au efectuat verificari in cazul a peste 480.000 de persoane si 65.000. Cele mai multe sanctiuni contraventionale au fost pentur nepurtarea mastii de protectie

In ultima saptamana, structurile Ministerului Afacerilor Interne au efectuat verificari in cazul a 480. 000 de persoane si 65. 000 de obiective, dupa cum a anuntat purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbog, i.

Vaccinare impotriva COVID-19 in judetul Hunedoara: unde au fost vaccinate cele mai multe persoane

Vaccinare impotriva Covid 19 in judetul Hunedoara. Un spital din judet detine recordul la numarul de persoane vaccinate.

24 de cazuri noi de infectare cu tulpina britanica de coronavirus, depistate in Romania: Cele mai mai multe dintre probe au fost recoltate de la pacienti din Bucuresti

Un numar de 24 de cazuri noi cu noua tulpina din Marea Britanie au fost descoperite pe teritoriul Romaniei, au transmis reprezentantii unui lant de clinici private. Cazurile au fost identificate in urma unei.

Aproape 400 de cazuri noi, raportate duminica in Bucuresti Cinci judete au inregistrat sub 10 infectii in ultimele 24 de ore

Bucurestiul a raportat duminica 398 de cazuri noi de coronavirus, iar singurele judete cu peste 100 de infectii inregistrate in ultimele 24 de ore au fost Timis - 170, Maramures - 128 si Ilfov - 111, potrivit datelor oficiale.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )