Libnet.ro
UNICEF

13:30

Capitala si judetele Timis si Cluj, in topul zonelor cu cele mai multe infectari SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore

Adevărul Adevărul,
Capitala si judetele Timis si Cluj, in topul zonelor cu cele mai multe infectari SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore

Bucurestiul este in continuare pe proma pozitie in topul noilor infectari SARS-CoV-2, in Capitala fiind raportate 304 cazuri COVID-19 in ultimele 24 de ore. Judetul timis este pe locul II cu 239 cazuri, urmat de judetul Cluj pe III cu 144 cazuri. continuă pe Adevărul

Bucurestiul raporteaza 304 cazuri noi de coronavirus. Timis, Cluj si Suceava, singurele judete cu peste 100 de infectii in ultimele 24 de ore

Bucurestiul a raportat sambata 304 cazuri noi de coronavirus, Capitala fiind urmata de judetele Timis - 239, Cluj - 114 si Suceava - 105, acestea fiind singurele care au raportat peste 100 de infectii in ultimele 24 de ore, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategica.

Care sunt judetele care au inregistrat, vineri, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Cluj pe locul III. in ceea ce priveste coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, in scenariul rosu se afla in continuare doar judetul Timis, unde rata de infectare a crescut comparativ cu ieri de 3,22 la 3,29 cazuri la mia de locuitori.

Care sunt judetele care au inregistrat, miercuri, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Cluj este pe locul II, iar Timis pe locul III. in ceea ce priveste coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, in scenariul rosu se afla in continuare doar judetul Timis, unde rata de infectare este de 3,16 cazuri la mia de locuitori.

Care sunt judetele care au inregistrat, joi, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Maramures pe locul III. in ceea ce priveste coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, in scenariul rosu se afla in continuare doar judetul Timis, unde rata de infectare a crescut comparativ cu ieri de la 3, 16 la 3,22 cazuri la mia de locuitori.

Zeci de cazuri de infectare cu noua tulpina din Marea Britanie a coronavirusului. Cele mai multe, la probe recoltate in Bucuresti

Reprezentantii Medlife afirma ca, in urma analizei aleatorii a 90 de probe din mai multe orase ale tarii, s-a constatat ca 24 dintre acestea contineau noua tulpina din Marea Britanie a coronavirusului. Cele mai multe dintre acestea - 19 - au fost probe recoltate din Bucuresti, restul fiind din Cluj, Tecuci, Resita si Timisoara.

Cele mai rapide trenuri spaniole vor putea rula cu 330 kmh. Se fac in prezent ultimele teste in vederea omologarii

In Spania se fac teste dinamice cu cele mai rapide trenuri care vor intra in exploatare - trenurile Talgo Avril care in teste vor atinge 360 kmh, iar cu pasageri, in cursele de zi cu zi, vor putea rula cu 330 kmh, dupa ce vor primi toate aprobarile. in prezent cele mai rapide trenuri AVE ating pe unele portiuni 310 kmh. Cel mai bun exemplu despre cat de rapide sunt trenurile de mare viteza din Spania tine de traseul de 1. 130 km de la Barcelona la Malaga, ce poate fi parcurs in sase ore.

Cele mai ciudate haine lansate de designeri in 2021

Fiecare sezon vine cu o multime de trend-uri cool si totodata cu unele extrem de ciudate pe care marile case de moda le propun in cadrul fashion show-urilor. Iata in continuare cateva dintre cele mai ciudate haine lansate de designeri in 2021.

VIDEO Partia Carp de la Sinaia, una dintre cele mai dificile din Romania, se deschide duminica

Partia Carp, una dintre cele mai dificile partii de schi omologate din Romania, va fi deschisa oficial duminica, dupa ce aceasta a fost amenajata integral pentru prima data, a anuntat Primaria Sinaia.

Doar 13% dintre aplicanti sunt potentialii beneficiari ai Masurii 3: Cele mai populare domenii de activitate

Doar 13% dintre aplicanti aproximativ 3. 580 de companii) sunt potentialii beneficiari ai Masurii 3 Granturi pentru investitii acordate IMM-urilor, potrivit analistilor unei companii de consultanta. Iata cele mai populare domenii de activitate ale potentialilor beneficiari.

Horoscop februarie 2021. Care sunt cele mai norocoase zile, cand e bine sa faci achizitii si sa inchei afaceri

Luna februarie este speciala din punct de vedere astral. in data de 1 februarie Venus a intrat in semnul Varsatorului, unde va sta pana in 25 ale lunii. Tranzitul ne impinge catre schimbari in relatiile noastre, mai multa introspectie, dar si mai mult curaj in ganduri ori in actiuni. Afla care sunt si zilele norocoase .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )