Libnet.ro
UNICEF

22:45

40.000 de euro pentru romanii care renunta sa mai lucreze in strainatate. Ce trebuie sa faci ca sa obtii banii

Antena3 Antena3,
40.000 de euro pentru romanii care renunta sa mai lucreze in strainatate. Ce trebuie sa faci ca sa obtii banii

Romanii din strainatate care doresc sa revina in tara si sa demareze o afacere pot primi, in perioada urmatoare, un sprijin financiar nerambursabil de 40. 000 de euro. Astfel, somerii,. continuă pe Antena3

Amenzi pentru romanii care pleaca mai mult din tara. Anunt de ultima ora facut de ANAF

Fiscul a avertizat in mod repetat ca romanii care pleaca din tara pentru perioade mai lungi trebuie sa depuna un chestionar in urma caruia ANAF stabileste daca acestia trebuie sa mai achite.

Vesti proaste pentru romanii care se gandesc sa ia un credit in 2018

Imprumuturile bancare se vor scumpi incepand de anul viitor, nu doar ca urmare a cresterii ROBOR, ci si ca o consecinta a implementarii Regulamentului european IFRS 9. Acesta prevede.

LISTA Cei 40.000 Euro pentru mici afaceri: Inca 13 proiecte admise pentru a acorda fonduri antreprenorilor debutanti

Romanii care vor sa-si deschida mici afaceri vor putea sa obtina fonduri europene de maximum 40. 000 de euro in cadrul a inca 13 proiecte derulate de o serie de organizatii, ale caror contestatii au fost acceptate pentru a intra la finantare in Programul Operational Capital Uman, in linia de finantare Romania Start-up Plus.

40.000 Euro pentru mici afaceri: Proiecte Diaspora Start-up demarate

Organizatii non-guvernamentale ONG) care au intrat la finantare in apelul Diaspora Start-up au inceput sa anunte inceperea derularii proiectelor prin care ar urma sa ofere, printre altele, fonduri nerambursabile de maximum 40. 000 de euro unor romani care s-au intors din strainatate pentru a-s deschide mici afaceri in Romania. Selectia viitorilor antreprenori intra in responsabiliatea organizatiilor care deruleaza proiectele, subliniaza Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, intr-o adresa remisa StartupCafe. ro .

Salarii de 7.000 de euro pentru medicii care pleaca in strainatate

Angajatorii din strainatate recruteaza medici si asistenti medicali din Romania. Ofertele pentru medici incep de la 4. 000 de euro in Franta si Germania, iar pentru tarile nordice de la 7. 000 de euro.

Peste 875 milioane Euro pentru fermieri, plati directe din fonduri UE

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) informeaza luni ca suma totala autorizata la plata pana luni, ca avans aferent Campaniei 2017 de plati directe, este de 875,25 milioane euro pentru un numar de 727. 214 fermieri care au depus Cerere unica de plata pentru fondurile europene.

Bani pentru romanii care se intorc in tara pentru a deschide o afacere. Programul este derulat de un ONG din Galati

Asociatia Centrul de Dezvoltare SMART Galati ofera, impreuna cu partenerii ei si cu sprijin european, 30 de finantari start-up in valoare de cate 177. 000 lei fiecare pentru castigatorii concursului de idei de afaceri. De asemenea, 250 de romani din Diaspora vor avea parte de un program de formare antreprenoriala.

UE ofera 16 miliarde de euro pentru investitii strategice. Romania primeste cei mai putini bani

Comisia Europeana aloca fonduri de 16 miliarde de euro, suplimentate cu cinci miliarde de euro de la Banca Europeana de Investitii, pentru dezvoltarea de proiecte strategice in tarile membre ale UE.

50 milioane Euro: Noi credite pentru start-upuri romanesti mai riscante

Firmele mici si mijlcii si start-upurile romanesti considerate ca avand un grad mai mare de risc vor putea obtine noi credite de la o banca din Romania, in urma unui acord de imprumut in valoare totala de 50 de milioane de euro, semnat luni cu Banca Europeana de Investitii BEI), potrivit unui comunicat remis StartupCafe. ro.

REVIEW Fitbit Ionic - Un smartwatch scump, dar foarte bun pentru cei care fac mult sport

Fitbit, compania americana care a preluat Vector Watch si a deschis recent si un centru de cercetare la Bucuresti, a lansat primul sau ceas inteligent, numit Ionic. Bateria si modul in care inregistreaza diversele activitati sportive sunt punctele tari ale gadget-ului, in timp ce pretul de 350 de euro este marele minus. Primul smartwatch Fitbit are un ecran excelent, dar la partea de soft mai este de lucru si numarul de aplicatii de pe ceas este foarte mic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )