Libnet.ro
UNICEF

00:07

Salarii de 7.000 de euro pentru medicii care pleaca in strainatate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Salarii de 7.000 de euro pentru medicii care pleaca in strainatate

Angajatorii din strainatate recruteaza medici si asistenti medicali din Romania. Ofertele pentru medici incep de la 4. 000 de euro in Franta si Germania, iar pentru tarile nordice de la 7. 000 de euro. continuă pe Wall-Street Ro

Amenzi pentru romanii care pleaca mai mult din tara. Anunt de ultima ora facut de ANAF

Fiscul a avertizat in mod repetat ca romanii care pleaca din tara pentru perioade mai lungi trebuie sa depuna un chestionar in urma caruia ANAF stabileste daca acestia trebuie sa mai achite.

40.000 Euro pentru mici afaceri: Proiecte Diaspora Start-up demarate

Organizatii non-guvernamentale ONG) care au intrat la finantare in apelul Diaspora Start-up au inceput sa anunte inceperea derularii proiectelor prin care ar urma sa ofere, printre altele, fonduri nerambursabile de maximum 40. 000 de euro unor romani care s-au intors din strainatate pentru a-s deschide mici afaceri in Romania. Selectia viitorilor antreprenori intra in responsabiliatea organizatiilor care deruleaza proiectele, subliniaza Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, intr-o adresa remisa StartupCafe. ro .

Peste 875 milioane Euro pentru fermieri, plati directe din fonduri UE

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) informeaza luni ca suma totala autorizata la plata pana luni, ca avans aferent Campaniei 2017 de plati directe, este de 875,25 milioane euro pentru un numar de 727. 214 fermieri care au depus Cerere unica de plata pentru fondurile europene.

Despagubiri record - 1,5 milioane euro - pentru o tanara accidentata pe trecerea de pietoni. Femeia era insarcinata si a pierdut copilul

Tribunalul Ilfov a decis acordarea unor despagubiri record, de un milion si jumatate de euro, unei tinere din Brasov care in urma cu doi ani a fost accidentata pe o trecere de pietoni de catre un sofer baut, anunta news. ro. Femeia era insarcinata in luna a opta si a pierdut copilul, iar de atunci ea este in stare neuro-vegetativa.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )