Libnet.ro
UNICEF

07:00

Amenzi pentru romanii care pleaca mai mult din tara. Anunt de ultima ora facut de ANAF

Antena3 Antena3,
Amenzi pentru romanii care pleaca mai mult din tara. Anunt de ultima ora facut de ANAF

Fiscul a avertizat in mod repetat ca romanii care pleaca din tara pentru perioade mai lungi trebuie sa depuna un chestionar in urma caruia ANAF stabileste daca acestia trebuie sa mai achite. continuă pe Antena3

Din ianuarie, romanii care pleaca din tara risca sa fie amendati daca nu anunta Fiscul

Romanii care intentioneaza sa plece din tara pentru mai mult de sase luni de zile vor risca, de la 1 ianuarie 2018, sa fie amendati daca nu notifica Fiscul in prealabil. Notificarea Fiscului trebuie facuta prin completarea si depunerea unui formular de rezidenta fiscala.

Veste proasta pentru romanii cu credite. Indicele ROBOR a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut miercuri pana la nivelul de 1,89%, cel mai mare din noiembrie 2014.

Salarii de 7.000 de euro pentru medicii care pleaca in strainatate

Angajatorii din strainatate recruteaza medici si asistenti medicali din Romania. Ofertele pentru medici incep de la 4. 000 de euro in Franta si Germania, iar pentru tarile nordice de la 7. 000 de euro.

Avertisment pentru romani. Datoriile statului cresc tot mai mult

Datoriile statului roman pe care le are la furnizorii de bunuri si servicii au incepus sa creasca tot mai mult. Vorbim de arieratele de peste trei luni de zile, care apartin in cuantum de.

Val de scumpiri inainte de sarbatori! Pretul carburantilor se apropie tot mai mult de 6 lei/litru

Benzina si motorina se apropie de pragul de 6 lei litrul! in cateva luni, combustibilii au ajuns sa coste chiar si cu un leu mai mult pentru un litru. Iar scumpirea nu vine singura. Si preturile.

Bani pentru romanii care se intorc in tara pentru a deschide o afacere. Programul este derulat de un ONG din Galati

Asociatia Centrul de Dezvoltare SMART Galati ofera, impreuna cu partenerii ei si cu sprijin european, 30 de finantari start-up in valoare de cate 177. 000 lei fiecare pentru castigatorii concursului de idei de afaceri. De asemenea, 250 de romani din Diaspora vor avea parte de un program de formare antreprenoriala.

Paul Anghel: Comisarii ANPC se vor gandi mai mult inainte sa incheie un proces verbal

Paul Anghel, directorul general al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), s-a aratat surprins de informatia potrivit careia este foarte posibil sa li se impute comisarilor ANPC sumele de bani provenite din incheierea proceselor verbale de constatare a contraventiilor anulate in instanta, informatie pe care presedintele ANPC Bogdan Pandelica a furnizat-o in cadrul intalnirii pe care a avut-o vineri cu cativa debitori, precizand ca aceasta este prevederea Curtii de Conturi.

Start Up 4 Diaspora, un proiect pentru romanii din strainatate pentru afaceri cu profil non-agricol

Proiectul Start Up 4 Diaspora are ca obiectiv promovarea si dezvoltarea antreprenoriatului in randul romanilor din strainatate, prin sustinerea infiintarii de intreprinderi cu profil non-agricol in zona urbana din regiunile nord-est, sud-est si.

Pleci din tara mai mult de 6 luni? Trebuie sa anunti Fiscul!

Notificarea trebuie facuta prin completarea si depunerea unui chestionar de rezidenta fiscala. Amenda pentru nedepunerea in timp util a chestionarului respectiv va fi, din prima zi a anului viitor, intre 50 si 100 de lei.

GALERIE FOTO M4, magistrala de metrou in care astepti in statie mai mult de 15 minute. Dupa 28 de ani de lucrari, cetatenii din nordul Bucurestiului auu metrou doar cu numele

Inceputa in decembrie 1989, Magistrala 4 a metroului bucurestean, Gara de Nord-Straulesti, inca mai asteapta sa fie finalizata. Calatorii sunt nevoiti sa astepte in statii chiar si peste 15 minute .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )