Libnet.ro
UNICEF

07:00

La 42 de ani, o femeie din Arges a devenit mama de 20 de ori

Antena3 Antena3,
La 42 de ani, o femeie din Arges a devenit mama de 20 de ori

O femeie de 42 de ani, din Arges, a nascut de 20 de ori si este mama cu cei mai multi copii din Romania. Primul copil a fost adus pe lume pe cand avea 19 ani si de atunci a nascut aproape in fiecare an. continuă pe Antena3

Digi24: Pana la 42 de ani, o femeie din Arges a nascut de 20 de ori: Daca Dumnezeu imi mai da copii, nu ii oprim

O femeie de 42 de ani, din Arges, a nascut de 20 de ori si este mama cu cei mai multi copii din Romania. Primul copil a fost adus pe lume pe cand avea 19 ani si de atunci a nascut aproape in fiecare an.

Ea e femeia cu cei mai multi copii din Romania. Georgiana are 42 de ani si a adus pe lume 20 de copii

O femeie de 42 de ani din Arges a adus pe lume 20 de copii pana la aceasta varsta, fiind mama cu cei mai multi copii din Romania.

O femeie din Ghimbav si-a sechestrat in casa sotul si copilul si ameninta ca ii ucide

O femeie din Ghimbav s-a baricadat in casa si ameninta ca isi ucide familia.

Cantareata Sia a devenit mama

Cantareata australiana Sia, in varsta de 44 de ani, a devenit pentru prima data mama. Artista a adoptat recent un baietel.

O femeie din Fetesti a murit dupa ce a nascut singura acasa. Baiatul ei de 7 ani a sunat la 112: Alo, mami a murit

Trei copii din Fetesti au ramas in voia sortii dupa ce mama lor a decedat la scurt timp dupa ce a nascut acasa. Nu se stie din ce motive femeia, in varsta de 40 de ani, care isi crestea singura cei doi baieti de 7 si 3 ani, a ales sa nasca singura si nu a apelat la ajutor medical.

O femeie din Brasov s-a baricadat cu copilul in casa. Negociatorul Politiei incearca sa scoata baiatul

Un negociator al Politiei Brasov incearca, luni, sa elibereze un copil de 6 ani, dupa ce mama lui, o femeie care ar avea afectiuni psihice, s-a blocat cu baiatul in casa si refuza orice contact. Surse din ancheta arata ca tatal copilului, cetatean italian, a venit sa ia copilul, in baza unei sentinte in Italia, relateaza Mediafax.

O doctorita de la Spitalul Judetean Slatina, intre viata si moarte la spitalul din Craiova, la o saptamana dupa ce a devenit mama

Medicul Minela Calinescu, fosta Bolocan, este in stare grava la un spital din Craiova, la nici o saptamana de la nasterea gemenilor pe care si i-a dorit enorm.

Cosmarul trait de o femeie din Dambovita, dupa ce a avut o aventura cu un barbat din sat. Ori ma omoara, ori murim amandoi odata

O femeie de 53 de ani a inceput sa traiasca un cosmar dupa ce a avut o aventura cu un barbat cu zece ani mai mic, din judetul Dambovita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )