Libnet.ro
UNICEF

22:30

Bilant negru de Craciun pe drumurile din Romania: 19 morti si 33 de raniti in doua zile

Antena3 Antena3,
Bilant negru de Craciun pe drumurile din Romania: 19 morti si 33 de raniti in doua zile

Un numar de 44 de accidente rutiere s-au produs, in ultimele doua zile, in intreaga tara, in urma carora 19 persoane au decedat, iar alte 33 au fost grav ranite, informeaza joi Inspectoratul General al Politiei Romane. continuă pe Antena3

44 de accidente si 19 morti. Bilant negru in Ajun si in prima zi de Craciun, pe drumurile din Romania

In zilele de marti si miercuri, au avut loc 44 de accidente rutiere in tara, in urma carora au murit 19 persoane si 33 au fost ranite grav. Politistii au intervenit la peste 6. 000 de evenimente si au retinut 532 de permise de conducere, cele mai multe pentru viteza si consum de alcool.

Eruptie vulcanica in Noua Zeelanda: Bilantul creste la 19 morti

Bilantul eruptiei vulcanului Whakaari, din nord-estul tarii, a crescut la 19 morti cu decesul uneia dintre persoanele internate in spital, a anuntat luni politia, noteaza AFP.

Doliu in presa din Romania! Un cunoscut jurnalist s-a stins din viata de Craciun

Doliu in presa din Romania! Mihai Creanga, jurnalistul care a condus Romania Libera, a murit de Craciun, la varsta de 77 de ani.

Fiica Andreei Esca, aroganta de Craciun. Imaginea care i-a innebunit pe tinerii din Romania

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, este una dintre norocoasele care isi permit sa realizeze ori sa aiba tot ceea ce viseaza. Iar daca inainte a fost lansarea in afaceri, acum o alta aroganta a intrat in linie, odata cu venirea Craciunului. Fiica Andreei Esca, aroganta de Craciun Alexia Eram nu pierde timpul. Desi se afla .

Copiii Craciunului: 500 de bebelusi s-au nascut in maternitatile din Romania pe 25 decembrie

Cinci sute de bebelusi s-au nasut in maternitatile din Romania in prima zi de Craciun, informeaza Stirile Pro Tv. Bebelusii au fost primiti cu multe surprize de parinti si.

Gigi Becali vrea sa plece din Romania intr-o tara in care sa fie protejat

Patronul echipei FCSB, Gigi Becali, a declarat ca vrea sa se mute din Romania intr-o alta tara, intr.

Bolt: Respectam toate cerintele legii din Romania

Aplicatia Bolt, de transport in regim de ride-hailing, functioneaza respectand toate noile cerinte ale legii din Romania, a anuntat compania, citata marti de Mediafax.

Pensionari in instantele din Romania: Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele de pensionare a mai multor magistrati din Romania, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Decret privind eliberarea din.

Anunt de ultima ora facut de MAI: 44 de accidente, 19 morti, 33 de raniti grav in ultimele 48 de ore

Mesaj de ultima ora transmis de ministrul de Interne, Marcel Vela, dupa accidentul mortal in care a fost implicat Daniel Chitoiu.

Alerta intr-un penitenciar de maxima siguranta din Romania. Un detinut a fost ucis de colegul de celula, chiar in ziua de Craciun

Un detinut din Penitenciarul Giurgiu a murit, in prima zi de Craciun, dupa ce a avut o incaierare cu un coleg de celula, ambii inchisi in regim de maxima siguranta. Barbatul a murit in baie, in urma unei lovituri, iar agresorul se afla la spital, urmand a fi efectuate cercetari cerute de ANP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )