Libnet.ro
UNICEF

01:05

46 de localitati din Satu Mare au ramas fara curent electric, in acest weekend

Adevărul Adevărul,
46 de localitati din Satu Mare au ramas fara curent electric, in acest weekend

In acest weekend 46 de localitati din judetul Satu Mare au ramas fara curent electric, ca urmare a avertizarii de vant puternic emisa pentru judetul Satu Mare in aceasta perioada. continuă pe Adevărul

Sute de gospodarii din Alba au ramas fara curent electric din cauza vantului puternic

Aproximativ 400 de gospodarii din mai multe localitati din Muntii Apuseni si de pe Valea Sebesului, din judetul Alba, au ramas, luni, fara curent electric din cauza avariilor produse de vantul puternic la.

REPORTAJ Sansa la educatie, bogatia unor copii nevoiasi. Un liceu privat din Satu Mare le ofera burse gratuit

Sapte copii cu o situatie materiala precara, dar foarte buni la invatatura, sunt scoliti gratuit de profesori experimentati la Liceul privat Unirea din Satu Mare. Pe langa taxa de scolarizare, institutia de invatamant le ofera elevilor si cazare, si masa.

REZULTATE SIMULARE BAC 2014. Lista notelor obtinute. Elevii din Satu Mare au rezultate slabe la matematica

Rezultatele probelor de simulare a examenului de Bacalaureat 2014 in judetul Satu Mare arata ca elevii nu s-au pregatit suficient de bine. Doar 47 % din elevi au luat note mai mari de cinci, la limba romana. Situatia este si mai alarmanta in cazul probei obligatorii a profilului, unde doar 38,45% au trecut de nota cinci.

S-a reaprins lumina in Bistrita-Nasaud. Electrica a rezolvat problemele dupa ce zeci de localitati au ramas fara curent in weekend

Vantul a facut ravagii weekendul acesta in Bistrita-Nasaud, zeci de localitati ramanand fara energie electrica. De asemenea, un copac s-a prabusit la doi pasi de Bistrita, lasand zeci de case din Slatinita fara curent.

S-a aprins lumina in Bistrita-Nasaud. Electrica a rezolvat problemele dupa ce zeci de localitati au ramas fara curent in weekend

Vantul a facut ravagii weekendul acesta in Bistrita-Nasaud, zeci de localitati ramanand fara energie electrica. De asemenea, un copac s-a prabusit la doi pasi de Bistrita, lasand zeci de case din Slatinita fara curent.

Educatie pentru viitor- o sansa la educatie pentru copii si tinerii din medii defavorizate din judetul Satu Mare

100 de copii, 50 de parinti si 50 de tineri fara adapost din municipiul Satu Mare care se confrunta cu probleme de incluziune sociala vor fi inclusi intr-un proiect care are ca scop sustinerea educatiei timpurii, a integrarii in sistemul educativ si a dezvoltarii abilitatilor de viata a copiilor si tinerilor din medii defavorizate din municipiul Satu Mare.

Vantul loveste puternic: mii de familii au ramas fara energie electrica

Peste 1. 500 de familii din sase localitati din judetul Hunedoara au ramas fara energie electrica, in noaptea de sambata spre duminica, din cauza vantului puternic, care a rupt un copac si un stalp de iluminat, in timp ce in Harghita au fost avarii in.

Martea si duminica au loc cele mai multe accidente in judetul Satu Mare. Principala cauza: viteza excesiva

In urma unei cercetari elaborate la nivelul IPJ Satu Mare in 2013 corelate cu date statistice ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii, s-a ajuns la concluzia ca dintre zilele saptamanii, cele de marti si duminica sunt zilele in care s-au constatat cele mai multe accidente mortale in judetul nostru.

Nicu Alifantis vine la Satu Mare in turneul aniversar Mozaic

Nicu Alifantis, unul din corifeii folkului romanesc, va ajunge pe 20 martie la Satu Mare, unde va sustine un spectacol de zile. Concertul face parte dintr-un turneu national inceput in decembrie 2013 la Timisoara si care isi propune sa parcurga 40 de orase din toata tara.

FOTO VIDEO Case de vis, ansambluri rezidentiale sau cladiri futuriste, expuse la Bienala de Arhitectura din Satu Mare

Case futuriste, cladiri vechi reabilitate sau ansambluri rezidentiale in care oricine si-ar dori sa locuiasca. Asta pot sa vada satmarenii incepand de astazi, 14 martie, in cadrul expozitiei Bienala de Arhitectura Transilvania vernisata la Muzeul Judetean.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )