Libnet.ro
UNICEF

11:45

Sute de gospodarii din Alba au ramas fara curent electric din cauza vantului puternic

Antena3 Antena3,
Sute de gospodarii din Alba au ramas fara curent electric din cauza vantului puternic

Aproximativ 400 de gospodarii din mai multe localitati din Muntii Apuseni si de pe Valea Sebesului, din judetul Alba, au ramas, luni, fara curent electric din cauza avariilor produse de vantul puternic la. continuă pe Antena3

46 de localitati din Satu Mare au ramas fara curent electric, in acest weekend

In acest weekend 46 de localitati din judetul Satu Mare au ramas fara curent electric, ca urmare a avertizarii de vant puternic emisa pentru judetul Satu Mare in aceasta perioada.

Sute de oameni, in intuneric din cauza fenomenelor meteo nefavorabile

Nu mai putin de 250 de gospodarii au ramas fara curent electric din cauza rafalelor de vant, la sfarsitul saptamanii trecute. Fenomenele meteo nefavorabile din acest weekend au dus la aparitia unor probleme pe teritoriul judetului nostru, in urma carora sute de oameni au ramas fara energie electrica, iar o casa a fost distrusa dupa ce un copac a cazut peste acoperis.

S-a reaprins lumina in Bistrita-Nasaud. Electrica a rezolvat problemele dupa ce zeci de localitati au ramas fara curent in weekend

Vantul a facut ravagii weekendul acesta in Bistrita-Nasaud, zeci de localitati ramanand fara energie electrica. De asemenea, un copac s-a prabusit la doi pasi de Bistrita, lasand zeci de case din Slatinita fara curent.

S-a aprins lumina in Bistrita-Nasaud. Electrica a rezolvat problemele dupa ce zeci de localitati au ramas fara curent in weekend

Vantul a facut ravagii weekendul acesta in Bistrita-Nasaud, zeci de localitati ramanand fara energie electrica. De asemenea, un copac s-a prabusit la doi pasi de Bistrita, lasand zeci de case din Slatinita fara curent.

Vantul loveste puternic: mii de familii au ramas fara energie electrica

Peste 1. 500 de familii din sase localitati din judetul Hunedoara au ramas fara energie electrica, in noaptea de sambata spre duminica, din cauza vantului puternic, care a rupt un copac si un stalp de iluminat, in timp ce in Harghita au fost avarii in.

Andreea Marin a ramas fara permis de conducere dupa ce a fost prinsa conducand cu viteza

Andreea Marin a ramas fara permis de conducere dupa ce a fost prinsa de politie mergand cu 104 km/ora prin oras, relateaza site-ul devoratormonden. ro. Politistii de la Rutiera i-au suspendat carnetul vedetei.

Smiley a ramas fara permis dupa ce a fost prins cu 177 km/ ora pe Soseaua de Centura a Capitalei

Cantaretul Smiley a ramas fara permis de conducere pentru o perioada de trei luni, dupa ce a fost prins conducand cu viteza de 177 de kilometri pe ora pe Soseaua de Centura a Capitalei, transmite Mediafax. Rep.

Senator PNL: Partidul e demoralizat, primarii si baronii bocesc ca au ramas fara bani

Aparatul PNL e demoralizat, iar primarii si baronii bocesc prin filiale ca au ramas fara bani, scrie senatorul PNL Cristian Bodea, intr-o scrisoare deschisa trimisa colegilor liberali. De asemenea, Bodea nu este.

Razie de amploare in judetul Vaslui, in cautarea romilor racordati ilegal la retelele de curent electric

Politistii si jandarmii vasluieni, impreuna cu reprezentanti din cadrul E-ON Distributie Moldova, au desfasurat o actiune in cartierele de romi pe raza orasului Negresti si comunei Bacesti, pentru identificarea situatiilor de sustragere de energie electrica si tragerea la raspundere a persoanelor vinovate.

EXCLUSIV! Andreea Marin a ramas fara permis de conducere pentru 90 de zile! Rula cu o viteza incredibila prin oras!

Andreea Marin are din nou probleme cu politia. Fosta Zana a surprizelor a ramas de ieri fara permis de conducere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )