Libnet.ro
UNICEF

12:00

47,5 miliarde euro pentru tarile UE, fonduri pentru redresare post-pandemie

România Liberă România Liberă,
47,5 miliarde euro pentru tarile UE, fonduri pentru redresare post-pandemie

Parlamentul European si Consiliul Europei au incheiat miercuri negocierile pentru acordarea de asist. continuă pe România Liberă

Complexul Energetic Oltenia va primi un ajutor de stat de 1,3 miliarde de euro pentru restructurare- Memorandum aprobat in Guvern

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri un memorandum privind acordarea unui ajutor de stat pentru restructurare de 1,326 miliarde de euro, in perioada 2021-2025, Complexului Energetic Oltenia, a anuntat ministrul Economiei, Virgil Popescu. Suma este prevazuta in planul de restructurare, care acum se afla la Comisia Europeana pentru aprobare. Ajutorul va fi platit din bugetul de stat.

1,3 miliarde euro pentru Complexul Energetic Oltenia

Guvernul a aprobat un memorandum prin care vrea sa acorde in urmatorii ani o suma totala de 1,3 mili.

Ajutor de stat de 1,3 miliarde euro pentru CE Oltenia. Mii de oameni ar urma sa fie disponibilizati pana in 2030

Guvernul a aprobat miercuri un memorandum prin care acorda Complexului Energetic Oltenia CEO) un ajutor de stat pentru restructurare in valoare de 1,326 miliarde de euro in perioada 2021-2025, a declarat ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Raluca Turcan: in urmatorii ani, vom canaliza 7,2 miliarde de euro pentru sanatate. Sunt bani pentru investitii, digitalizare, aparatura medicala, servicii medicale

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat miercuri seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca in urmatorii sase ani, Romania va avea la dispozitie, pentru sistemul de sanatate 7,2 miliarde de eu.

Raport Oxford: Huawei a contribuit cu 16,4 miliarde euro la PIB-ul Europei in 2019

Huawei a contribuit cu 16,4 miliarde euro la PIB-ul Europei si a sustinut 224. 300 de locuri de munca.

VIOLETA ALEXANDRU: Pana in prezent am platit 2 miliarde lei pentru masura privind acoperirea a 41,5% din costul salarial

Aproape 600. 000 de persoane au beneficiat de masura privind acoperirea a 41,5% din costul salarial, suma platita pana in prezent fiind de doua miliarde de lei, a anuntat astazi, intr-o conferinta de presa, ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

INS: Romania a cheltuit 5,06 miliarde lei pentru activitatea de cercetare in 2019

Romania a cheltuit 5,065 miliarde lei pentru activitatea de cercetare-dezvoltare in anul 2019, adica 0,48% din PIB, sectorul avand la finalul anului trecut un numar de 43. 973 de salariati, cu 1,7% mai putini fata de anul 2018, a anuntat luni Institutul National de Statistica.

EXCLUSIV. Paguba de sute de mii de euro pentru Pepe! Artistul se confrunta acum cu o problema fara iesire, momentan

Pepe nu trece prin cea mai fasta perioada din viata sa. Artistul s-a despartit de sotia lui, Raluca Pastrama, iar acum pare sa se confrunte si cu unele probleme financiare. Paguba de sute de mii de euro pentru Pepe. Este informatia momentului pentru indragitul cantaret care incearca sa scape de o investitie pe cat de .

Fonduri europene de 3,67 de milioane de euro pentru reducerea riscului la inundatii in bazinul Dunarii

Locuitorii care se afla de-a lungul fluviului Dunarea vor fi mai protejati de riscul inundatiilor in urma implementarii unui proiect cu fonduri europene in valoare de 3,67 de milioane de euro, informeaza Administratia Nationala Apele Romane.

Peste 23 de milioane de euro pentru studii despre energia nucleara si pe baza de hidrogen

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice si Izotopice din Ramnicu Va.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )