Libnet.ro
UNICEF

22:30

474 de cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
474 de cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus

Conform datelor Institutului National de Sanatate Publica, vineri, 474 de cadre medicale erau infectate cu noul coronavirus. continuă pe Adevărul

357 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu noul coronavirus: cele mai multe sunt in Suceava si Bucuresti

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, miercuri seara, ca 357 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus, 200 fiind din Suceava si 60 din Bucuresti. 99 dintre persoanele infectate sunt medici.

Raportare oficiala: 474 de cadre medicale, infectate cu coronavirus. 318 dintre ele sunt de la Suceava

474 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu coronavirus, 318 dintre ele fiind la Suceava. Bucurestiul a raportat si el 65 de cadre medicale care au COVID-19.

Linia intai din ce in ce mai lovita! Aproape 500 de cadre medicale sunt infectate cu COVID-19

Potrivit unui raport al Institutului National sa Sanatate Publica, cu datele colectate din teritoriu pana vineri la ora 12. 00, in Romania au fost confirmate cu noul coronavirus 474 de cadre medicale.

Un numar de 25 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babes sunt infectate cu coronavirus

Un numar de 25 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babes din Capitala sunt infectate cu coronavirus, din prima serie de 200 de angajati ai unitatii care au fost deja testati.

Al doilea deces inregistrat in judetul Galati in urma infectarii cu COVID-19. 7 cadre medicale au fost diagnosticate cu noul coronavirus

90 de galateni s-au infectat pana vineri, 3 aprilie, cu noul coronavirus, doua persoane decedand. Ultima victima avea 61 de ani si suferea de mai multe afectiuni.

Cinci cadre medicale de la Spitalul Matei Bals infectate cu noul coronavirus

Cinci cadre medicale de la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals din Capitala au fost infectati cu nou coronavirus. Este vorba de doi medici, o asistenta si doua infiermiere, ce au intrat in contact cu pacientii infectati cu acest virus. Toti cei cinci sunt asimptomatici si sunt izolati in cadrul unitatii medicale.

Aproape 360 de cadre medicale din toata tara sunt infectate cu coronavirus

Aproape 360 de cadre medicale din toata tara sunt infectate cu noul coronavirus.

Un numar de 24 de cadre medicale de la Spitalul Militar, infectate cu noul coronavirus. Ce strategie are comandantul spitalului

Un numar de 24 de cadre medicale de la Spitalul Militar Bucuresti au fost confirmate pozitiv ca fiind infectate cu noul coronavirus, a anuntat comandantul unitatii medicale, Florentina Ionita-Radu.

Cel putin 14 cadre medicale sunt infectate cu COVID-19 la Galati. Numarul total de bolnavi, tinut secret

Fata de cele 9 cazuri confirmate in cursul saptamanii trecute, luni si marti au aparut alte 6 cazuri. O serie de surse medicale ne-au spus ca exista si alte persoane, din randul angajatilor spitalelor, care au simptome si asteapta rezultatul testului.

Peste 450 de cadre medicale testate pozitiv cu coronavirus in Romania

Pana in momentul de fata, 454 de cadre medicale au fost afectate de coronavirus in toata tara, potrivit raportarilor primite de INSP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2248 seconds )