Libnet.ro
UNICEF

23:30

Peste 450 de cadre medicale testate pozitiv cu coronavirus in Romania

Antena3 Antena3,
Peste 450 de cadre medicale testate pozitiv cu coronavirus in Romania

Pana in momentul de fata, 454 de cadre medicale au fost afectate de coronavirus in toata tara, potrivit raportarilor primite de INSP. continuă pe Antena3

357 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu noul coronavirus: cele mai multe sunt in Suceava si Bucuresti

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, miercuri seara, ca 357 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus, 200 fiind din Suceava si 60 din Bucuresti. 99 dintre persoanele infectate sunt medici.

474 de cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus

Conform datelor Institutului National de Sanatate Publica, vineri, 474 de cadre medicale erau infectate cu noul coronavirus.

Peste 50 de cadre medicale din Mehedinti au fost testate pentru COVID-19

In judetul Mehedinti, de la inceputul pandemiei au fost confirmate 11 cazuri cu COVID-19, dintre care 2 persoane vindecate si externate, 1 persoana decedata si 8 persoane internate, informeaza DSP Mehedinti.

Raportare oficiala: 474 de cadre medicale, infectate cu coronavirus. 318 dintre ele sunt de la Suceava

474 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu coronavirus, 318 dintre ele fiind la Suceava. Bucurestiul a raportat si el 65 de cadre medicale care au COVID-19.

Sapte cadre medicale de la Spitalul Militar au fost testate pozitiv ca fiind infectate cu noul coronavirus

Sapte cadre medicale de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila au fost infectatecu noul coronavirus, potrivit Agerpres. La acest moment, la nivelul unitatii noastre au.

Sanitas Arad: 24 de cadre medicale de la SCJU au fost confirmate pozitiv la noul coronavirus

24 de cadre medicale din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) au fost confirmate cu noul coronavirus, din 250 testate, a declarat imercuri, pentru Agerpres, presedintele Sanitas Arad, Otinel Sandru.

Rezultate negative pentru 120 de cadre medicale ale Spitalului Judetean Alba testate pentru coronavirus

Niciunul dintre cele 120 de cadre medicale ale Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia testate nu este infectat cu coronavirus.

25 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babes din Capitala sunt infectate cu coronavirus, din cele 200 testate pana acum

Un numar de 25 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babes din Capitala sunt infectate cu coronavirus, din prima serie de 200 de angajati ai unitatii care au fost deja testati. Acestia - dintre care doi sunt medici primari, trei medici rezidenti si restul asistente si infirmiere - sunt asimptomatici, fiind internati si izolati in spital, in timp ce continua testarea celorlalte cadre medicale.

COVID-19. 207 cadre medicale de pe ambulanta, in izolare la domiciliu, 24 sunt confirmate pozitiv cu noul coronavirus

24 de cadre medicale de pe ambulanta sunt confirmate cu COVID-19, iar 207 sunt in izolare. Presedintele Sindicatului Ambulantierilor, Gheorghe Chis, a precizat, la Digi 24, ca ambulantierii trebuie sa primeasca echipamente de calitate, care sa ii protejeze de posibilitatea infectiei cu noul coronavirus.

357 de cadre medicale din Romania, infectate cu coronavirus. 200 dintre ele sunt din Suceava

357 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu coronavirus, potrivit datelor anuntate miercuri seara de Grupul de Comunicare Strategica. Peste jumatate dintre ele - 200 - sunt cadre medicale din Suceava.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )