Libnet.ro
UNICEF

22:00

5 ianuarie, zi decisiva pentru Sebastian Ghita. inalta Curte de Casatie va judeca dupa Revelion arestarea preventiva a fostului deputat

Adevărul Adevărul,
5 ianuarie, zi decisiva pentru Sebastian Ghita. inalta Curte de Casatie va judeca dupa Revelion arestarea preventiva a fostului deputat

Cererea de schimbarea a masurii preventive din control judiciar pe cautiune in arest preventiv in lipsa solicitata de procurorii DNA din Ploiesti in cazul fugarului Sebastian Ghita va fi judecata in data de 5 ianuarie la inalta Curte de Casatie si Justitie. continuă pe Adevărul

ICCJ judeca, marti, contestatia DNA la ridicarea interdictiei de a parasi tara in cazul lui Sebastian Ghita

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, astazi, contestatia DNA la decizia judecatoreasca prin care i-a fost ridicata lui Sebastian Ghita interdictia de parasire a teritoriului Romaniei. Este a treia devansare a acestui termen de judecata, programat initial pentru 30 ianuarie. intre timp, Sebastian Ghita este tot de negasit, dupa ce pe numele lui a fost emis mandat de aducere, fiindca nu s-a prezentat la audieri.

ICCJ a respins cererea DNA de arestare preventiva a lui Sebastian Ghita

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins, marti, cererea DNA de arestare preventiva in lipsa a fostului deputat Sebastian Ghita.

Procurorii DNA Ploiesti cer in instanta mandat de arestare in lipsa pe numele fugarului Sebastian Ghita

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, marti, solicitarea procurorilor DNA din Ploiesti care au cerut mandat de arestare in lispa pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, disparut de sapte zile. Sedinta de judecata este programata sa inceapa la ora 12. in cazul in care instanta va accepta solicitarea procurorilor, poate fi emis de indata si ordinul de dare in urmarire nationala sau prin Interpol.

Sebastian Ghita, cautat acasa de politisti dupa ce nu s-a prezentat la IPJ Prahova

ACTUALIZARE 14:03 DNA va cere din nou mandat de arestare in lipsa pentru Sebastian Ghita Procurorii DNA Ploiesti vor cere din nou emiterea unui mandat de arestare in lipsa pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, dupa ce politistii vor notifica inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) ca acesta nu s-a prezentat azi la sediul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Prahova pentru a semna in cadrul controlului judiciar, transmit surse judiciare, citate de News. ro.

Fostul deputat Sebastian Ghita va afla pe 5 ianuarie daca va fi arestat in lipsa

Inalta Curte de Casatie si Justitie a anuntat ca va lua in discutie, pe 5 ianuarie, inlocuirea masurii controlului judiciar pe cautiune cu masura arestarii preventive in lipsa in cazul lui Sebastian Ghita.

Sebastian Ghita afla pe 5 ianuarie daca va fi arestat in lipsa

Inalta Curte de Casatie si Justitie anunta ca va lua in discutie pe 5 ianuarie inlocuirea masurii controlului judiciar pe cautiune cu masura arestarii preventive in lipsa in cazul lui Sebastian Ghita, dupa ce fostul deputat a incalcat conditiile impuse de controlul judiciar.

inalta Curte de Casatie si Justitie a respins arestarea preventiva in lipsa, solicitata pe numele lui Sebastian Ghita

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, marti, solicitarea procurorilor DNA Ploiesti de arestare preventiva in lipsa pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, dat disparut de sapte zile.

Instanta suprema a respins cererea DNA de arestare preventiva a fostului deputat Sebastian Ghita, disparut de opt zile. inalta Curte nu a tinut cont de nota Politiei prin care anunta incalcarea obligatiilor controlului judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins solicitarea DNA privind emiterea unui mandat de arestare pe numele lui Sebastian Ghita, disparut de opt zile.

Sebastian GHITA, CAUTAT de politisti la casa din Ploiesti. DNA va cere din nou mandat de arestare in lipsa

30: Procurorii DNA Ploiesti vor cere din nou emiterea unui mandat de arestare in lipsa pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, dupa ce politistii vor notifica inalta Curte de Casatie.

ICCJ a respins cererea DNA de arestare preventiva a lui Sebastian Ghita

ACTUALIZARE 13:50 inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins, astazi, cererea DNA Ploiesti de emitere a unui mandat de arestare preventiva in lipsa a fostului deputat Sebastian Ghita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )