Libnet.ro
UNICEF

18:45

5 lucruri pentru care femeile sunt mai aspru judecate decat barbatii

Antena3 Antena3,
5 lucruri pentru care femeile sunt mai aspru judecate decat barbatii

Traim intr-o societate in care se vrea egalitatea femeilor cu barbatii. Cu toate acestea, exista standarde diferite de comparatie intre femei si barbati. Iata 5 lucruri pentru care femeile sunt mai aspru judec. continuă pe Antena3

Joburi platite cu 500-1.000 de euro pentru care nu ai nevoie de facultate

Daca vrei sa traiesti cat mai repede din banii tai, afla ca diploma de Bacalaureat sau doar anii de liceu iti pot aduce un loc de munca platit chiar si cu 1. 000 de euro. RO iti prezinta joburile bine platite pentru care nu ai nevoie de.

Femeile sunt de doua ori mai expuse decat barbatii pericolului de a suferi un atac de cord

Femeile prezinta un risc mult mai mare decat barbatii de a muri in urma unui atac de cord din cauza modului in care sunt acestea diagnosticate de medici, reprezentantii din sistemele de sanatate considerand o parte din starile de disconfort sunt datorate anxietatii, nu unei afectiuni, potrivit Agence France Presse.

10 lucruri pe care trebuie sa le inveti pana la 40 de ani

Viata noastra este in intreg sir de experiente. Fie ca ne lovim de obstacole, fie ca nu, trebuie sa invatam din fiecare lucru care ni se intampla in viata. Iata o lista de lucruri pe care trebuie sa le stii la.

7 motive pentru care n-ar trebui sa-ti lasi copiii cu tablete, mobile si computere

Copiii sunt din ce in ce mai expusi la tehnologia moderna, iar specialistii in pediatrie avertizeaza ca nu este deloc un lucru bun. Asociatiile de pediatrie din Statele Unite si Canada au emis de curand o.

VIRALUL ZILEI: Coca Cola vs. PG. 'Povestea' din spatele unei reclame. Care iti place mai mult? [VIDEO]

Reclamele spun in general povesti, povesti facute in special sa vanda produse sau servicii. Unele reclame au idei geniale, altele sufera la acest capitol. Publicatia Ad Age a incercat sa gasesca cea mai buna reclama care promoveaza un anumit produs si.

Pep Guardiola a dezvaluit motivul pentru care a plecat de la FC Barcelona

Josep Guardiola a surprins pe multa lume dupa ce a hotarat sa plece de la FC Barcelona in 2012), echipa alaturi de care a castigat 14 trofee in doar patru ani. Aflat acum pe banca tehnica a celor de la Bayern Munchen, tehnicianul iberic a explicat de ce a ales sa se desparta de formatia de pe Camp Nou.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )