Libnet.ro
UNICEF

09:30

5 obiceiuri ale celor mai optimisti oameni

Antena3 Antena3,
5 obiceiuri ale celor mai optimisti oameni

Optimistii sunt mai sanatosi, mai putin stresati si au un risc mult mai mic de a face atac cerebral decat cei care vad tot timpul jumatatea goala a paharului. Iata 5 obiceiuri ale oamenilor optimisti pe care. continuă pe Antena3

Harta celor mai periculoase zone din Romania, preferate de obsedatii sexual. De ce parcuri, cartiere si strazi sa ne ferim! Abuzuri care au socat toata tara

Fiecare oras din Romania detine zone rau famate care au constituit refugiul obsedatilor sexual de-a lungul timpului. De exemplu, in Hunedoara, pedofilii si agresorii sexuali inchiriau apartamente in cartierele de la periferia Petrosaniului, unde isi ademeneau victimele pentru a le supune abuzurilor sexuale. in alte orase, parcurile sunt locurile preferate ale agresorilor.

Topul celor mai scumpe orase din lume. Unde se claseaza Bucurestiul

ECA Internationa l, companie de resurse umane specializata pe solutii pentru expati, a publicat rezultatele celui mai recent studiu privind costul vietii la nivel global. Studiul a comparat nivelul preturilor din peste 400 de orase din intreaga lume.

Litoralul e plin de evenimente in week-end. Lista celor mai tari concerte si petreceri de la mare

Concerte cu nume mari, petreceri tematice in cluburi, re-lansarea celui mai vechi post de radio si o seara ca la Dansez pentru tine. Este doar o parte din oferta distractiei de pe litoral la acest sfarsit de saptamana.

Litoralul e plin de evenimente in weekend. Lista celor mai tari concerte si petreceri de la mare

Concerte cu nume mari, petreceri tematice in cluburi, relansarea celui mai vechi post de radio si o seara ca la Dansez pentru tine. Este doar o parte din oferta distractiei de pe litoral la acest sfarsit de saptamana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )