Libnet.ro
UNICEF

15:46

Topul celor mai scumpe orase din lume. Unde se claseaza Bucurestiul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai scumpe orase din lume. Unde se claseaza Bucurestiul

ECA Internationa l, companie de resurse umane specializata pe solutii pentru expati, a publicat rezultatele celui mai recent studiu privind costul vietii la nivel global. Studiul a comparat nivelul preturilor din peste 400 de orase din intreaga lume. continuă pe Wall-Street Ro

Cum traiesc localnicii si ce gasesc turistii in cel mai prietenos oras din lume.

In 2012, capitala Austriei s-a pozitionat, pentru a patra oara consecutiv, pe primul loc in calsamentul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii. Motivele sunt clare si par, intr-adevar, suficiente pentru ca Viena sa faca parte din topul celor mai vizitate orase din lume. Studiul Mercer analizeaza calitatea vietii in 221 de orase, pe baza a 39 de criterii, printre care se numara mediul politic, social, economic, sistemul sanitar, transportul, serviciile publice sau ofertele de petrecere a .

O RECUNOSTI? Cea mai SEXY femeie din lume, de NERECUNOSCUT.

Actrita Mila Kunis, votata doi ani la rand, consecutiv, drept cea mai sexy femeie din lume, conform topului alcatuit de revista pentru barbati FHM, s-a trasformat intr-o vrajitoare cu fata verde si cu nasul coroiat. Nu e cazul sa disperati: Mila a fost machiata astfel pentru un rol in filmul Grozavul si puternicul Oz/ Oz The Great and Powerful, care a ajuns si pe marile ecrane din Romania, potrivit The Sun. Citeste si Cine e cea mai sexy femeie din lume In timp ce este transformata .

Sony Vaio Pro 11 Cel mai usor ultrabook din lume [VIDEO]

Este mult mai usor decat un MacBook Air si mai usor decat orice creatie din aceasta clasa a celor de la Sony, poarta numele de Vaio Pro 11. Cu toate ca are o configuratie cu mult peste ceea ce ofera Apple cu MacBook Air de 11,6 inci, mai important este faptul ca Sony a reusit sa produca un ultrabook mai usor cu 100 de grame decat dispozitivul companiei din Cupertino. Sistemul din imagine are 998 de grame, poarta numele de Vaio .

Faze Tari: Un barbat a mers la doctor cu dureri de stomac si s-a intors... femeie; O adolescenta, data afara de la balul de absolvire din cauza sanilor. Erau prea mari; Vrei un job? Iata cele mai ciudate meserii din lume!

Protest in chiloti si sanii goi la Paris. Vezi ce revendicari au protestatarele. Mai multe femei au protestat topless, in aceasta dimineata. Acesta este cel mai ciudat cuplu din lume. Ea e aschie, el cantareste 222 de kilograme. A fost dragoste la prima vedere. O femeie din.

Cum arata cei mai frumosi sani din lume: Poloneza a fost votata de sute de mii de barbati (FOTO)

Poloneza Joanna Krupa a fost desemnata femeia cu cei mai frumosi sani din lume, intr-un top pus la cale de tabloidul britanic The Sun. Aceasta a fost votata de sute de mii de barbati, care au considerat ca sanii.

Cele mai scumpe camere la hotelurile din Europa!

Spunea cineva ca intreaga lume traverseaza o perioada de criza la nivel economic? Ei bine, industria turismului este posibil sa fi fost putin clatinata, dar este cu siguranta departe de a fi daramata. Cele mai scumpe camere si apartamente din hotelurile europene au preturi care depasesc limitele imaginatiei si sunt totusi ocupate la fiecare final de saptamana. Clientii de top? Oamenii cu posibilitati financiare nelimitate. Astazi, ADPM iti prezinta un top 10 al celor mai scumpe camere de hotel din Europa, clasament realizat de europeish. com. Continue reading .

Harta celor mai periculoase zone din Romania, preferate de obsedatii sexual. De ce parcuri, cartiere si strazi sa ne ferim! Abuzuri care au socat toata tara

Fiecare oras din Romania detine zone rau famate care au constituit refugiul obsedatilor sexual de-a lungul timpului. De exemplu, in Hunedoara, pedofilii si agresorii sexuali inchiriau apartamente in cartierele de la periferia Petrosaniului, unde isi ademeneau victimele pentru a le supune abuzurilor sexuale. in alte orase, parcurile sunt locurile preferate ale agresorilor.

Cele mai scumpe cladiri de birouri scoase la vanzare online

Spatiicomerciale. ro , platforma de promovare a anunturilor imobiliare cu destinatie comerciala recent lansata de Imobiliare. ro, prezinta un clasament al celor mai scumpe imobile de birouri scoase la vanzare in Capitala, dar si in orasele secundare pe.

Asta este cea mai admirata burtica din lume

Ce fericire poate fi mai mare pentru o regina decat sa stie ca succesiunea la tron este bine asigurata.

Tiger Woods din nou cel mai bine platit sportiv din lume. Vezi cine il urmeaza in topul Forbes.

Jucatorul american de golf Tiger Woods a redevenit cel mai bine platit sportiv din lume, conform clasamentului publicat, joi, de revista Forbes, potrivit Mediafax. Cu suma totala de 78,1 milioane de dolari obtinuta in intervalul 1 iunie 2012 - 1 iunie 2013, Woods il depaseste clar pe liderul de anul trecut, pugilistul american Floyd Mayweather, care a inregistrat castiguri de 34 milioane de dolari. Tiger Woods este urmat in clasament de tenismanul elvetian Roger Federer 71,5 milioane de .

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )