Libnet.ro
UNICEF

22:45

FOTO Acvila Arlie a plecat din Romania, dar au venit in tara sase pasari flamingo

România Liberă România Liberă,
FOTO Acvila Arlie a plecat din Romania, dar au venit in tara sase pasari flamingo

Acvila Arlie a plecat, in 12 septembrie, din Romania. Cu toate acestea, la o zi de la plecarea sa, in judetul Ialomita au fost observate sase pasari flamingo, informeaza Societatea Ornitologica Romana. continuă pe România Liberă

Presedintele Federatiei de Aikido: Mirel Palada este o rusine pentru Aikido-ul din Romania

Dan Corneliu Ionescu, presedintele Federatiei Romane de Aikido si si al European Aikido Confederation, afirma ca gestul lui Mirel Palada, care l-a lovit pe senatorul Mihai Gotiu, miercuri seara, la B1 TV, este o rusine pentru Aikido-ul din Romania.

Ponderea unitatilor medicale private din Romania a crescut de la 75% la 90% din total, in ultimii doi ani

Ponderea unitatilor medicale private din Romania a crescut de la 75% la 90% din total, in ultimii doi ani. Potrivit Institutului National de Statistica, pe anumite segmente, numarul unitatilor medicale private deschise a crescut de doua ori. Este cazul.

Fitbit, compania americana care a cumparat Vector Watch, a deschis oficial centrul de cercetare din Romania

Fitbit, compania americana ce vinde anual peste 20 de milioane de bratari de fitness, a inaugurat oficial centrul de cercetare-dezvoltare din Romania unde angajarile au inceput in primavara. In prezent la centru lucreaza 100 de oameni si mai sunt deschise alte 20 de tipuri de pozitii. Fitbit are vanzari anuale de peste 2 miliarde dolari si un numar de 1. 700 de angajati.

Divort in showbiz. Una dintre cele mai frumoase artiste din Romania va fi o femeie libera

Antonia, una dintre cele mai frumoase femei din Romania, va fi in curand o femeie libera, avand in vedere ca poate sa divorteze de Vincenzo Castellano. Artista a primit actele de.

Victor Bostinaru: Perspectivele Uniunii post-Brexit ar putea sa plece din Romania

Perspectivele Uniunii post-Brexit ar putea sa plece din Romania, a apreciat eurodeputatul PSD Victor Bostinaru, vicepresedintele Grupului SD pentru politica externa, intr-o declaratie acordata.

Istoria numelor judetelor din Romania. De unde provine denumirea regiunii in care locuiti

Unele nume ale judetelor din Romania provin din vechi cuvinte de origine straina, altele au legatura cu personalitati care au influentat zona sau sunt legate de diverse legende locale. Aflati de unde.

Cati bani fac cinematografele din Romania: top 5 retele de cinema unde romanii merg la film

Romanii au lasat anul trecut peste 53,6 milioane de euro in cinematografe, potrivit datelor Centrului National al Cinematografiei. Mai bine de 13 milioane de bilete au fost cumparate in cele 92 de retele de cinema din Romania. Care sunt cele mai mari.

inca un semnal de alarma in Sanatate! 2.300 de medicamente, in pericol sa dispara din Romania

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR) si Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente ARPIM) cer realizarea in regim de urgenta a unui audit independent la CNAS pentru verificarea datelor folosite pentru calcularea taxei clawback si solicita transparentizarea modului in care aceasta taxa este calculata de autoritati.

Topul magazinelor online din Romania cu prezenta pe Instagram

Instagram, reteaua sociala a celebritatilor si a brandurilor este ignorata de marea majoritate a magazinelor online din Romania. Conform unei analize facuta de eComJobs. ro in septembrie 2017, doar 10% dintre magazine au integrat Instagram in.

O tanara de 20 de ani din Romania si-a gasit sfarsitul in Italia. Ce i-au gasit politistii in mana

O tanara de 20 de ani din Romania si-a gasit sfarsitul in Italia, dupa ce a fost lovita in plin de o masina. Fata plecase sa isi viziteze iubitul. Fata a fost.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2639 seconds )