Libnet.ro
UNICEF

20:15

500 de romani lucreaza la abatorul din Germania unde este focar de coronavirus 250 de angajati au COVID-19 - MAE

Hotnews Hotnews,
 500 de romani lucreaza la abatorul din Germania unde este focar de coronavirus 250 de angajati au COVID-19 - MAE

Cinci sute din cei 1. 100 de angajati ai abatorului din Germania unde este focar de COVID-19 sunt cetateni romani, potrivit Ministerului Afacerilor Externe MAE). Institutia spune ca 250 de angajati ai abatorului au fost confirmati cu coronavirus, fara a putea preciza si nationalitatea acestora. Cu o zi in urma, MAE a transmis ca au fost depistati cu coronavirus peste 200 de romani care lucreaza la acest abator. continuă pe Hotnews

Peste 200 de romani care lucreaza la un abator din Germania, confirmati cu coronavirus - Ministerul de Externe

Peste 200 de romani care lucreaza la un abator din Germania, landul Badden-Wurttemberg, au fost confirmati cu coronavirus. Conform ministerului roman de Externe, din informatiile comunicate de catre autoritatile germane, din totalul de 700 de angajati ai unitatii respective, aproximativ 500 sunt lucratori romani, angajati ai unor companii subcontractate de catre abatorul german.

MAE, despre romanii infectati la abatorul din Germania: Din 1.000 de angajati, 500 sunt romani

Din cei 1. 100 de angajati ai abatorului din Germania, unde sunt oameni infectati cu noul COVID-19, 500 sunt romani, au declarat, miercuri, reprezentantii MAE.

DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI Rata de ocupare a fortei de munca din Germania a scazut la un nivel fara precedent

Rata de ocupare a fortei de munca din Germania a scazut la un nivel fara precedent, din cauza impactului avut de pandemia de coroanvirus asupra economiei care este motorul de crestere al Europei, potrivit datelor institutului de cercetari Ifo.

Germania va plati ingrijirile pentru peste 200 de angajati romani de la abatorul din Birkenfeld infectati cu SARS-CoV-2

Cei peste 200 de angajati romani ai unui abator din Birkenfeld, de langa orasul german Pforzheim, confirmati ca fiind infectati cu noul coronavirus au asigurari medicale, iar partea germana va plati pentru carantinarea, eventual spitalizarea acestora,.

200 de romani care lucreaza intr-un abator din Germania, confirmati cu noul coronavirus. Reactia MAE

Peste 200 de romani care lucreaza la un abator din Birkenfeld, Germania, au fost confirmati ca fiind infectati cu Covid-19, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe MAE) intr-un comunicat de presa.

Povestea doctoritei din Brad care a murit din cauza coronavirusului: Lucra in spitalul din oras de 37 de ani, urma sa se pensioneze in luna mai A ramas fara plamani in clinica unde este medic fiica sa

Doctorita din Brad care a murit din cauza coronavirusului a lucrat la spitalul din oras timp de 37 de ani si a condus Sectia de Medicina Interna. Urma sa implineasca 70 de ani in luna mai, cand voia sa se pensioneze. A ramas fara plamani dupa mai bine de doua saptamani de spitalizare la terapie intensiva, la Cluj, in clinica unde lucreaza fiica sa, tot medic. Posibila sursa a infectiei este o pacienta pe care doctorita o internase pentru probleme digestive si care nu avea simptome specifice COVID-19. Pacienta a fost externata, intre timp, si testata ulterior, abia dupa ce coronavirusul a fost confirmat in cazul doctoritei.

O romanca din Germania, despre muncitorii sezonieri: Nu i-a obligat nimeni sa vina

Andreea, o romanca stabilita in Germania de 10 ani, sustine ca odata cu pandemia s-au imbunatatit conditiile pentru mucitorii sezonieri, iar romanii care fac probleme probabil nu au inteles de acasa ce au de facut.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )