Libnet.ro
UNICEF

18:00

Veste rece din China despre coronavirus: Nu exista nicio dovada

Online Sport Online Sport,
Veste rece din China despre coronavirus: Nu exista nicio dovada

Agentia de stat Chineza Xinhua China Noua) a publicat miercuri seara un articol deloc incurajator despre pandemia de coronavirus. Pe aceeasi tema:China considera epidemia de coronavirus incheiata . continuă pe Online Sport

O minciuna despre coronavirus il va costa ani grei de inchisoare: ce a facut un barbat din Campia Turzii

Un barbat din Campia Turzii risca intre 1 si 5 ani de inchisoare, dupa un apel mincinos la 112 pe seama coronavirus. Consecintele gestului sau ar trebui sa functioneze ca o lectie importanta. Pandemia de coronavirus este una foarte importanta, cu consecinte dezastruoase in fiecare colt al lumii. Romania, de asemenea, se afla intr-o situatie .

Medic roman din Milano, despre coronavirus: Multi dintre colegii mei au ajuns la capatul puterilor

Anca Simioniuc este medic cardiolog in Milano, iar spitalul in care lucreaza a fost transformat intr-unul pentru tratarea persoanelor infectate cu COVID-19.

Met Gala s-a amanat din cauza epidemiei Coronavirus

Epidemia de Coronavirus face in continuare ravagii si pune pauza unora dintre cele mai asteptate evenimente ale anului. Printre acestea se numara Met Gala, eveniment a carui amanare a fost anuntata! .

Adrian Streinu Cercel: Nu voi mai vorbi public despre coronavirus! Parchetul General sa-si ceara scuze!

Adrian Streinu Cercel a hotarat sa nu mai faca nicio declaratie publica. Anuntul a fost facut in exclusivitate pentru Antena 3.

Biofizician, laureat Nobel, despre coronavirus: Ganditi-va la el ca la o gripa severa! Sfarsitul pandemiei este aproape!

Laureatul Nobel Michael Levitt, un biofizician cu cetatenie americana, britanica si israeliana, care preda biologie structurala la Universitatea Stanford si isi petrece o buna parte din timp in Tel Aviv, a devenit, in mod neasteptat, un nume de referinta in China, oferind date statistice folosite public de oficialii chinezi in perioada maxima a crizei Covid -19.

Peste 80% din pacientii din China au primit remedii traditionale pentru tratarea COVID-19

Peste 80% dintre pacientii infectati cu coronavirus din China au fost tratati cu remedii traditionale chineze in combinatie cu medicamente antivirale sustinand ca acestea au ajutat semnificativ la vindecare.

Site-ul guvernamental care isi propune sa combata fake-news-ul. StiriOficiale.ro centralizeaza informatii sigure despre coronavirus

Platforma online COVID-19 Stiri Oficiale stirioficiale. ro) a fost lansata, marti, de Guvern in parteneriat cu ONG-ul Code for Romania, site care isi propune sa combata dezinformarea si fake-news-ul pe perioada starii de urgenta generata de raspandirea noului coronavirus.

Prof. Streinu Cercel, la Antena 3: Nu voi mai vorbi public despre coronavirus! Parchetul General sa-si ceara scuze!

Prof. Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului Matei Bals a declarat, pentru Antena 3, ca nu va mai vorbi public in urmatoarea luna, dupa ce Parchetul General a anuntat in plina criza de coronavirus, ca a deschis un dosar penal cu privire la faptul ca s-ar fi scurs informatii dintr-o discutie.

Cum vor fi blocate site-urile care transmit stiri false despre coronavirus

Ministerul Afacerilor Interne a stabilit procedura prin care autoritatile vor bloca continutul presei care transmite stiri false cu privire la raspandirea noului coronavirus.

Cum sa vorbiti cu copilul despre coronavirus: opt sfaturi de la UNICEF pentru a-i proteja si linisti

Vulnerabili in fata sentimentelor de anxietate, stres si tristete, copiii nu ar trebui neglijati in aceasta perioda. Jacob Hunt, specialist in comunicareUNICEF, recomanda parintilor cum sa poarte discutii cu cei mici pentru ai face sa inteleaga ca sunt in siguranta, explicand pe intelesul lor ce presupune alerta de coronavirus.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )