Libnet.ro
UNICEF

14:45

500.000 de lei pentru repararea acoperisului Bazinului Olimpic din Baia Mare

Adevărul Adevărul,
500.000 de lei pentru repararea acoperisului Bazinului Olimpic din Baia Mare

Bazinul Olimpic Gheorghe Demeca din Baia Mare urmeaza sa intre in reparatii, dupa ce a ramas inchis vreme de aproape doua luni. in cel mai scurt timp urmeaza sa fie organziata licitatia, pentru ca lucrarile la acoperis sa inceapa. Zeci de sportivi nu se mai pot antrena de cand baznul a rams inchis. continuă pe Adevărul

Primaria Capitalei da inca 1,4 milioane lei pentru organizarea Targului de Craciun din Piata Constitutiei, ajungand la circa 3 milioane lei

Primaria Capitalei prin CREART da inca 1,4 milioane lei pentru organizarea Targului de Craciun din Piata Constitutiei, potrivit anuntului de atribuire postat pe SEAP. Contractul vizeaza asigurarea iluminat si sonorizare patinoar, targ, alimentare carusel, Casa lui Mos Craciun ,inchiriere generatoare cu combustibil, cablare casute mestesugari, brad sa se poata aprinde oricand), patinoar, iesle, realizare produse informative si de promovare, asigurare servicii promovare eveniment si asigurare servicii ambulanta.

Cum va fi impodobit orasul de sarbatori. Primaria pregateste 500.000 de lei pentru decoratiuni

Primaria Hunedoara a scos la licitatie serviciile de inchiriere a iluminatului festiv pentru sarbatorile de iarna, iar valoarea estimata a contractului este de 500. 000 de lei.

E-Distributie Dobrogea a investit 1,7 milioane lei pentru linii electrice de inalta tensiune

E-Distributie Dobrogea, parte a grupului energetic italian Enel, este pe cale sa finalizeze un program pentru montarea unui numar de 1. 000 de distantiere de faza pe noua linii electrice aeriene de inalta tensiune din judetele Calarasi, Ialomita si Tulcea, valoarea investitiei fiind de aproximativ 1,7 milioane de lei, potrivit unui comunicat al companiei.

Sanctiune de 60.000 lei pentru depozitul Chiajna-Rudeni

Depozitul ecologic Chiajna-Rudeni a fost amendat cu 60. 000 lei si i s-a suspendat activitatea, in urma unui control efectuat de Garda Nationala de Mediu GNM), conform unui comunicat de presa remis Redactiei.

Bursa SAB - Propulsam viitorul. 10.000 lei pentru cea mai spectaculoasa inovatie

Salonul Auto Bucuresti Accesorii 2017 si-a deschis portile. Peste 300 de modele auto sunt expuse in cadrul celui mai mare eveniment auto al anului din Romania, care a ajuns la editia cu numarul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )