Libnet.ro
UNICEF

16:15

La 51 de ani, Florin Piersic Jr pare mai batran decat tatal sau. Cum s-a transformat actorul

Playtech Playtech,
La 51 de ani, Florin Piersic Jr pare mai batran decat tatal sau. Cum s-a transformat actorul

Actorul Florin Piersic Jr, in varsta de 51 de ani, s-a transformat radical. Look-ul sau, completat de tatuaje, nu mai e ca odinioara. La 51 de ani, Florin Piersic Jr pare mai batran decat tatal sau Prima mare poveste de dragoste a lui Florin Piersic a inceput in 1958, cand a cunoscut-o pe actrita Tatiana . continuă pe Playtech

Cum a aparut Florin Piersic in public. Actorul a ajuns de nerecunoscut la 83 de ani. FOTO

Cum a aparut actorul Florin Piersic in public? Maestrul, ajuns la varsta de 83 de ani, pare de nerecunoscut in ultimele aparitii publice. Cum a aparut Florin Piersic in public Rezervor nesecat de talent, Florin Piersic a ajuns la varsta de 83 de ani. Si, cum ii sta bine omului la o astfel de varsta, .

SOCUL vietii pentru Florin Piersic: Fiul sau a ajuns de NERECUNOSCUT! Dumnezeule mare, ce transformare TERIBILA... Oare ce BOALA CUMPLITA il MACINA?! (GALERIE FOTO)

Varsta a inceput sa-si puna amprenta si asupra lui Florin Piersic Jr. VEZI AICI GALERIA FOTO Actorul, ajuns acum la 51 de ani, este de nerecunoscut, dupa cum se poate observa din cele mai recente fotografii.

Ce probleme de sanatate are Florin Piersic, la 83 de ani. O doctorita are grija de mine!

Actorul de legenda s-a confruntat cu anumite probleme caracteristice varstei, fiind ajuns la 83 de ani. in ultima perioada s-a vehiculat in presa romaneasca faptul ca exista probleme de sanatate pentru Florin Piersic. Acesta ar fi ajuns de curand de urgenta la spital. Legenda cinematografiei romanesti a negat toate zvonurile cum c-ar fi in vreun .

Florin Piersic, DE NERECUNOSCUT! Fanii sunt in stare de SOC. Marele actor, GRAVE PROBLEME DE SANATATE! (FOTO)

Maestrul Florin Piersic 83 de ani) continua sa joace pe scenele din tara, dar arata din ce in ce mai obosit. GALERIE FOTO TRAGEDIE iN MUZICA! ADIO, RONA HARTNER! CU REGRET VA ANUNTAM CA Actorul.

DUMNEZEULE MARE! Cum ARATA in prezent FLORIN PIERSIC! A ajuns de NERECUNOSCUT, dupa ultima interventie chirurgicala (FOTO)

Marele actor Florin Piersic, ajuns acum la 83 de ani, continua sa joace pe scenele din tara, desi s-a confruntat cu probleme de sanatate in ultima vreme.

LACRIMI in showbizul romanesc: Florin PIERSIC Jr., mesaj despre MOARTEA tatalui sau! Va anuntam cu regret ca...

Florin Piersic a povestit o conversatie tulburatoare pe care a avut-o cu fiul sau, Florin Piersic Jr. Eu am avut un moment mai trist in ultima vreme. Mi-a scris: Mai, tata, sa nu indraznesti sa ma.

FLORIN PIERSIC in stare de SOC! L-au gasit pe prispa FARA SUFLARE! Sa-i lasam pe toti sa moara, sunt mult mai valorosi dupa

Un mesaj cutremurator a fost distribuit de curand pe pagina de Facebook a marelui actor Florin Piersic. Postarea este dedicata lui Avram Iancu si atrage atentia asupra lipsei de respect fata de marile personalita.

Momente critice pentru FLORIN PIERSIC! Dezvaluiri cutremuratoare! Fanii sunt iNGROZITI

Ultimele aparitii publice ale actorului Florin Piersic i-au ingrijorat atat pe fani, cat si pe apropiatii actorului.

Efectul tigarilor electronice e mai dramatic decat ar vrea producatorii sa crezi

Oamenii de stiinta vin cu noi dovezi care iti arata ca tigarile electronice nu sunt cu nimic mai bune decat cele clasice, ci din contra. La ce riscuri te expui daca fumezi tigari.

Sotul Vioricai Dancila castiga mult mai mult decat salariul sotiei premier. Unde lucreaza Cristinel Dancila

Sotul Vioricai Dancila pare sa fie cel care aduce veniturile substantiale din casa, pentru ca doar anul trecut a avut un castig cu totul spectaculos. Guvernul Dancila ar putea sa cada joi, odata cu citirea motiunii de cenzura, initiata de PNL. Sotul Vioricai Dancila castiga mult mai mult decat salariul sotiei premier Cristinel Dancila a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )