Libnet.ro
UNICEF

14:45

537 de locuri de munca disponibile pentru cei care vor o schimbare

Adevărul Adevărul,
537 de locuri de munca disponibile pentru cei care vor o schimbare

In baza de date AJOFM Dambovita sunt inregistrate, la acest moment, 537 de locuri de munca. Dintre acestea, 18 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 375 se adreseaza persoanelor calificate in diverse meserii, iar 145 de posturi sunt pentru muncitorii necalificati. continuă pe Adevărul

Firea: Vom solicita Guvernului sa tripleze amenzile pentru cei care nu isi curata terenurile

Primarul General, Gabriela Firea, a convocat, miercuri, un comandament la care au fost invitati toti.

Cazul Caracal: cine sunt primii politisti care vor fi pusi sub acuzare de Sectia Speciala

Violeta Mirea, Vasile Marian si Eugen Tenea sunt cei trei politisti care vor fi pusi sub acuzare de Sectia Speciala in dosarul Caracal, au declarat pentru G4Media. ro surse judiciare.

LA PRIMUL SUMMIT MONDIAL PE TEMA VACCINARII: Juncker ii denunta pe cei care se joaca cu focul

Presedintele Comisiei Europene CE) Jean-Claude Juncker i-a denuntat, joi, pe cei care se joaca cu focul refuzand vaccinarea, in cadrul primului summit mondial organizat la Bruxelles impreuna cu Organizatia Mondiala a Sanatasii OMS), pe fondul unei cresteri a numarului cazurilor de boli ca rujeola, relateaza AFP.

Juncker ii critica pe cei care refuza vaccinarea, spunand ca se joaca cu focul

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, i-a criticat joi pe cei care care se joaca cu .

E LEGE! Toti SOFERII ROMANI se vor iNTOARCE in SALILE de EXAMEN! ALERTA printre toti posesorii de PERMIS AUTO

Anunt important pentru toti soferii romani,dar si pentru cei care vor sa obtina carnetul de conducere. ADIO, MIOARA ROMAN! DIN PACATE A CEDAT! OANA ROMAN A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI Conform unor.

Miercuri, ultima zi in care cetatenii care vor sa voteze in strainatate la prezidentiale se pot inregistra

Miercuri este ultima zi in care cetatenii care vor sa voteze in strainatate la prezidentiale se pot inregistra pe www. votstrainatate. ro. Cei care doresc sa voteze in strainatate la alegerile.

Firea declara razboi ambroziei. Amenzile pentru cei care nu starpesc planta ar putea fi triplate

Primarul general Gabriela Firea a anuntat, miercuri, ca va trimite o solicitare catre Guvernul Romaniei pentru schimbarea legislatiei in ceea ce priveste amenzile ce se aplica celor ce nu elimina ambrozia de pe terenurile in proprietate, astfel incat sanctiunile sa fie triplate, scrie Mediafax.

HOROSCOPUL saptamanii in curs! Zodiile care vor avea o saptamana de vis

Saptamana 9 - 15 septembrie aduce doar lucruri bune pentru aceste trei zodii. HOROSCOP TAUR - Te simti motivata si ambitioasa, gata sa abordezi toate proiectele care ti se propun. Ai idei bune si energie sa.

HOROSCOPUL saptamanii in curs! Zodiile care vor avea un final de saptamana de vis

Saptamana 9 - 15 septembrie aduce doar lucruri bune pentru aceste trei zodii. HOROSCOP TAUR - Te simti motivata si ambitioasa, gata sa abordezi toate proiectele care ti se propun. Ai idei bune si energie sa.

Prima declaratia a lui Melescanu, dupa ce a fost votat presedintele Senatului: Dau asigurari pentru cei care m-au atacat ca voi fi un presedinte echilibrat

Senatorul ALDE Teodor Melescanu a fost ales, marti, in plen, in cel de-al doilea tur de scrutin, presedintele Senatului cu 73 voturi pentru. Multumesc celor care m-au votat si vreau sa dau asigurari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )