Libnet.ro
UNICEF

14:00

Prima declaratia a lui Melescanu, dupa ce a fost votat presedintele Senatului: Dau asigurari pentru cei care m-au atacat ca voi fi un presedinte echilibrat

Antena3 Antena3,
Prima declaratia a lui Melescanu, dupa ce a fost votat presedintele Senatului: Dau asigurari pentru cei care m-au atacat ca voi fi un presedinte echilibrat

Senatorul ALDE Teodor Melescanu a fost ales, marti, in plen, in cel de-al doilea tur de scrutin, presedintele Senatului cu 73 voturi pentru. Multumesc celor care m-au votat si vreau sa dau asigurari. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, reactie dupa ce Melescanu a fost votat presedintele Senatului

Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce Teodor Melescanu a fost ales presedinte al Senatului. Dancila acuza un grup restrans din ALDE pentru iesirea de la guvernare si le intinde o mana.

Calin Popescu Tariceanu, dupa ce Melescanu a fost votat noul sef al Senatului: Vom sesiza CCR! Acest vot nu ramane fara urmari!

Senatorul ALDE Teodor Melescanu a fost ales, marti, in plen, in cel de-al doilea tur de scrutin, presedintele Senatului cu 73 voturi pentru, potrivit unor surse parlamentare. Calin Popescu Tariceanu sustine .

Teodor Melescanu a fost ales presedintele Senatului

Senatorul ALDE Teodor Melescanu a fost ales, marti, in plen, in cel de-al doilea tur de scrutin, pre.

Prima sedinta de guvern, dupa retragerea ALDE. Viorica Dancila: Luam in calcul restructurarea Guvernului in Parlament

Prima sedinta de guvern dupa retragerea ALDE a avut loc luni dupa-amiaza. Viorica Dancila a sustinut ca presedintele Iohannis vrea sa sacrifice Romania si face un abuz de putere. Avem situatia sub.

Teodor Melescanu a fost ales presedinte al Senatului

ACTUALIZARE - Teodor Melescanu a fost ales presedinte al Senatului, cu 73 de voturi pentru, in timp ce Alina Gorghiu a obtinut doar 59 de voturi --- *ACTUALIZARE - Alina Gorghiu considera ca PSD ar fi putut oricand sa propuna un candidat din partid la conducerea Camerei Superioare, nu pe senatorul ALDE Teodor Melescanu.

Sedinta de Guvern luni... degeaba. De ce prima reuniune a cabinetului, dupa iesirea ALDE de la guvernare, ar putea sa n-aiba niciun scop practic

Premierul Viorica Dancila a convocat prima sedinta de Guvern dupa iesirea ALDE de la guvernare. Executivul de la Palatul Victoria se va reuni luni, la ora 16:00, potrivit stiripesurse. ro. Totusi, evenimentul ar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )