Libnet.ro
UNICEF

16:15

624 de cazuri noi de COVID-19, al doilea cel mai mare record sumbru inregistrat in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
624 de cazuri noi de COVID-19, al doilea cel mai mare record sumbru inregistrat in Republica Moldova

624 de cazuri de COVID-19 au fost confirmate pe parcursul zilei de astazi, 26 august, in Republica Moldova, acesta fiind al doilea cel mai mare anti-record fixat. Sapte oameni s-au stins din viata, bilantul deceselor asociate noului coronavirus ajungand la 967, transmite IPN. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Iatlia, prima zi cu peste 1.000 de cazuri noi de COVID-19, in doar 24 de ore. Este cel mai mare numar inregistrat dupa 15 mai (VIDEO)

In cursul zilei de 22 august, Italia a raportat un numar de 1. 071 de infectari cu noul coronavirus. in peninsula este cel mai mare numar inregistrat dupa data de 15 ani, cand imbolnaririle au inceput sa.

CORONAVIRUS |Italia, prima zi cu peste 1.000 de cazuri noi de COVID-19, in doar 24 de ore. Este cel mai mare numar inregistrat dupa 15 mai (VIDEO)

In cursul zilei de 22 august, Italia a raportat un numar de 1. 071 de infectari cu noul coronavirus. in peninsula este cel mai mare numar inregistrat dupa data de 15 mai, cand imbolnaririle au inceput sa.

De ce este Messi cel mai mare fotbalist din istorie. Secretul argentinianului: cat de mult isi foloseste creierul

Anuntul ca Leo Messi va pleca de la FC Barcelona tine capul de afis in presa sportiva din intreaga lume. Starul argentinian a anuntat deja clubul ca vrea sa plece, iar cele mai mari echipe ale lumii se intrec in oferte. Manchester City pare favorita sa semneze contractul cu Leo Messi, dar United, PSG, Inter, .

Uraganul Laura, cel mai mare pericol pentru industria petroliera americana din ultimii 15 ani

Pretul petrolului brut a crescut marti la un maxim al ultimelor cinci luni, in timp ce producatorii americani au inchis cea mai mare productie offshore in Golful Mexic inaintea Uraganului Laura, chiar si in.

Focar de coronavirus la cel mai mare spital din Vaslui! 16 angajati au fost infectati

Un focar de coronavirus a fost inregistrat la Sectia de Chirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Vaslui, unde 16 angajati au fost infectati cu noul coronavirus.

Studiu Deloitte: Fondurile de capital privat din Europa Centrala ating cel mai scazut nivel de incredere de la criza financiara, insa manifesta mai mult optimism decat in 2008

Fondurile de capital privat din Europa Centrala au atins cel mai scazut nivel de incredere de la criza financiara globala, in contextul pandemiei de COVID-19, dar profesionistii in domeniu sunt mai optimisti decat in timpul crizei din 2008, conform celei mai recente editii a Deloitte CE Private Equity Confidence Survey. Indicele de incredere, care este in scadere inca de la finalul lui 2017, a ajuns acum la 62, al doilea cel mai scazut nivel dintre toate editiile studiului, dupa cel din octombrie 2008, care a fost de 48. Sapte din zece profesionisti din cadrul firmelor de private equity din Europa Centrala previzioneaza scaderea activitatii de profil si inrautatirea conditiilor economice, dat fiind ca economiile din regiune, care sunt in mare masura bazate pe consum, estimeaza ca vor inregistra contractii semnificative ale PIB-ului in 2020 pe fondul scaderii cererii, cauzate de cresterea somajului.

51 de familii angajate in Primaria Iasi. Cea mai mare retea de nepotism din oras (ReporterIs)

Nepotismul a creat in Primaria Iasi problema clasica in organizatiile in care toti sunt rude: Nu te poti certa cu nimeni, ca poate fi sotul cuiva aflat mai sus in ierarhie, scrie reporteris. ro. Astfel, eficienta scade. Secretara primarului, Ioana Turta, a evoluat spectaculos pe scara sociala: e si membru CA la Ecopiata, iar din 2017 si-a angajat sotul la Servicii Publice. Cel mai mare clan este al fostei directoare de la SPI: Luminita Salceanu are nora, doi frati si o cumnata angajati in Primarie. Multi soti si sotii veniti in functii-cheie, odata cu ascensiunea lui Mihai Chirica, creeaza o secta impenetrabila, in care nimeni nu da socoteala pentru faptele sale. Exemplu: Mihaela Tulica vara de-a doua si cumatra a lui Chirica), fosta gardian la poarta, a fost pusa sefa la Control Urbanism, unde s-au dat spagi cu nemiluita de catre mafia imobiliara. E si acum in functie, scriu jurnalistii de la ReporterIs.

Romania, la un nou bilant: 961 de cazuri noi de COVID-19 si 39 de decese in 24 de ore. La terapie intensiva sunt internati 480 de pacienti

Grupul de Comunicare Strategica a prezentat, duminica, cel mai recent bilant al epidemiei de coronavirus din Romania, ocazie cu care a anuntat ca 78. 505 persoane au fost diagnosticate cu COVID-19 la nivel.

961 de cazuri noi de COVID-19 si 39 de decese in 24 de ore, in Romania. La terapie intensiva sunt internati 480 de pacienti

Grupul de Comunicare Strategica a prezentat, duminica, cel mai recent bilant al epidemiei de coronavirus din Romania, ocazie cu care a anuntat ca, de la debutul crizei sanitare, 78. 505 persoane au fost.

COVID-19. Pandemia, pe o panta descendenta intr-un judet fruntas la cazuri noi. Niciun deces in ultima zi

Dupa multe saptamani in care a fost pe podium la numarul de cazuri noi de Sars-cov-2 si la decese cauzat de noul virus, pandemia pare sa fie intr-o panta descendenta. Doar 21 de cazuri noi s-au inregistrat in ultimele 24 de ore si niciun deces.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )