Libnet.ro
UNICEF

07:30

51 de familii angajate in Primaria Iasi. Cea mai mare retea de nepotism din oras (ReporterIs)

Hotnews Hotnews,
 51 de familii angajate in Primaria Iasi. Cea mai mare retea de nepotism din oras (ReporterIs)

Nepotismul a creat in Primaria Iasi problema clasica in organizatiile in care toti sunt rude: Nu te poti certa cu nimeni, ca poate fi sotul cuiva aflat mai sus in ierarhie, scrie reporteris. ro. Astfel, eficienta scade. Secretara primarului, Ioana Turta, a evoluat spectaculos pe scara sociala: e si membru CA la Ecopiata, iar din 2017 si-a angajat sotul la Servicii Publice. Cel mai mare clan este al fostei directoare de la SPI: Luminita Salceanu are nora, doi frati si o cumnata angajati in Primarie. Multi soti si sotii veniti in functii-cheie, odata cu ascensiunea lui Mihai Chirica, creeaza o secta impenetrabila, in care nimeni nu da socoteala pentru faptele sale. Exemplu: Mihaela Tulica vara de-a doua si cumatra a lui Chirica), fosta gardian la poarta, a fost pusa sefa la Control Urbanism, unde s-au dat spagi cu nemiluita de catre mafia imobiliara. E si acum in functie, scriu jurnalistii de la ReporterIs. continuă pe Hotnews

Rusia, documentar ultra-secret. S-a aflat acum totul despre cea mai mare bomba atomica din istorie

Rusia a publicat un documentar despre lansarea celei mai mari bombe atomice din istorie, tinut secret ani de zile. Anterior, mai multe poze si filmulete erau disponibile, insa, acum este prima data cand filmul complet al testului cu Bomba Tarului a fost facut public. Mai multe detalii, in continuare. Documentarul despre Bomba Tarului, facut public .

Rares Bogdan continua ofensiva impotriva lui Orban:Cea mai mare boala a politicii romanesti ramane traseismul politic

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan s-a aratat in dezacord fata de traseismul politic si a laudat PNL Galati pentru ca nu a transferat niciun primar de la PSD. Traseismul politic este cea mai mare boala a politicii romanesti, a afirmat acesta.

Una calda, una rece: Romania va avea cea mai mare scadere a vanzarilor de masini, dar exista si o veste buna

Industria auto a fost pusa la pamant de pandemie si mai toti producatorii stiu ca 2020 este un an compromis din acest punct de vedere. Numai ca Romania ar putea reprezenta o surpriza.

Telefonul cu cea mai mare baterie, care nu arata ca o caramida, oficial: de ce este atat de ieftin

In timp ce majoritatea telefoanelor de top au un acumulator intre 4000 si 5000 mAh, Gionee a dezvaluit un gadget atragator cu 10. 000 mAh. in contextul in care majoritatea posesorilor de.

ANM: COD GALBEN de ploi torentiale in cea mai mare parte a tarii. Prognoza METEO 25 august 2020

Potrivit meteorologilor, Romania se afla sub o atentionare cod galben de instabilitate atmosferica, valabila de luni, 24 august, ora 10. 00, pana marti, 25 august, ora 23.

Nu face asta cand vrei sa slabesti! Este cea mai mare greseala!

Cu totii stim ca odihna este extrem de importanta pentru sanatate. Motiv pentru care medicii recomanda aproximativ 7-8 ore de somn pe noapte. Ce nu stiu multe persoane insa este faptul ca o odihna necorespunzatoare afecteaza si silueta. Tocmai de aceea, nutritionistii spun ca, pentru a reusi sa scapati de kilogramele nedorite, trebuie sa aveti cel putin 7 ore de somn pe noapte.

Uraganul Laura, cel mai mare pericol pentru industria petroliera americana din ultimii 15 ani

Pretul petrolului brut a crescut marti la un maxim al ultimelor cinci luni, in timp ce producatorii americani au inchis cea mai mare productie offshore in Golful Mexic inaintea Uraganului Laura, chiar si in.

Revolutie in Romania, mai mare decat in 1989. Previziunea crunta din acest moment

O previziune socanta baga Romania in sperieti. in tara noastra, in scurt timp, ar urma sa aiba loc o revolutie violenta cum a fost cea din 1989. Motivul este acela ca oamenii nu se mai simt in siguranta, nu au siguranta zilei de maine. Revolutie in tara noastra, mai mare decat cea din 1989. Previziunea .

Pensii 2020. E cea mai buna decizie a Guvernului. Ce greseala fatala ar fi fost in Romania

Majorarea pensiilor in 2020 este, de ceva timp, o problema intens discutata in media. Desi pensionarii au insistat pentru marirea veniturilor cu 40%, decizia luata de Guvern a fost cea mai buna pentru Romania, spun analistii. Pensii 2020. Majorarea pensiilor cu 14%, cea mai buna decizie Fitch Ratings, agentie de evaluare financiara, a explicat ca .

Alex Dima de la Pro TV, poveste nestiuta de viata. Vedeta TV, despre cea mai trista perioada

Alex Dima este unul dintre cei mai cunoscuti oameni de televiziune din Romania. El este realizatorul catorva dintre cele mai incisive anchete jurnalistice si reportaje inedite. Alex Dima este tatal Sarei, o fetita de aproximativ 12 ani, care s-a nascut odata cu emisunea Romania, te iubesc. Alex Dima de la Pro TV, poveste nestiuta de .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )