Libnet.ro
UNICEF

13:15

80% dintre cei cu coronavirus nu au intrat in contact direct cu o sursa evidenta de boala. Dr. Craiu: Sa fim responsabili!

Antena3 Antena3,
80% dintre cei cu coronavirus nu au intrat in contact direct cu o sursa evidenta de boala. Dr. Craiu: Sa fim responsabili!

Aproximativ 80% dintre cei diagnosticati cu coronavirus au luat virusul fara sa intre in contact direct cu o sursa evidenta de boala, spune cel mai recent articol publicat in revista Science, pe tema fenomenului COVID 19. continuă pe Antena3

Studiu Science: 80% dintre cei infectati cu Covid-19 nu au intrat in contact direct cu o sursa evidenta de boala

Un studiu facut de Science, una din cele mai importante reviste medicale din lume, arata ca aproximativ 80% din cei care au fost infectati cu coronavirusul Covid-19 nu au intrat in contact direct cu o sursa.

Programul de lucru de la Ministerul Sanatatii a fost suspendat pana miercuri, dupa ce un angajat a fost depistat cu coronavirus Victor Costache nu a intrat in contact direct cu aceasta persoana

Testul unui functionar al Ministerului Sanatatii, suspectat de infectie cu noul coronavirus a iesit pozitiv si, prin urmare, s-au luat masuri stricte, potrivit unui comunicat de presa. S-a dispus o ancheta epidemiologica, iar persoanele care au avut contact direct cu aceasta au fost testate sau sunt in curs de testare, fiind autoizolate la domiciliu. De asemenea, s-a dispus dezinfectarea birourilor din cladirea ministerului, iar programul de lucru de luni, marti si miercuri va fi suspendat, angajatii lucrand de acasa.

inca un parlamentar PNL, infectat cu coronavirus. Deputatul n-ar fi intrat in contact cu nicio persoana bolnava si nici n-a calatorit in zone afectate

Deputatul PNL Mircea Banias a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus. Potrivit declaratiilor sale, nu a luat contact direct cu niciunul dintre parlamentarii confirmati pozitiv cu noul coronavirus, nu a participat la reuniunile politice la care a luat parte senatorul Vergil Chitac si nu a efectuat deplasari in zone aflate sub atentionare.

Cine poate fi considerat contact direct al unei persoane diagnosticata cu COVID-19. Ministrul Marcel Vela a explicat

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a prezentat in cadrul unei declaratii de presa sase situatii in care o persoana poate fi considerata contact direct al unui bolnav de coronavirus.

Doua asistente medicale au coronavirus, dupa ce au intrat in contact cu tanara din Hunedoara care nu a respectat izolarea

Doua asistente medicale care au intrat in contact cu femeia din Hunedoara care nu a respectat izolarea la domiciliu sunt infectate cu coronavirus. A anuntat, sambata, Grupul de Comunicare strategica. De asemenea, s-a mai confirmat un caz, la un barbat intors din Italia, numarul imbolnavirilor ajungand la 116.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )