Libnet.ro
UNICEF

15:00

Doua asistente medicale au coronavirus, dupa ce au intrat in contact cu tanara din Hunedoara care nu a respectat izolarea

Adevărul Adevărul,
Doua asistente medicale au coronavirus, dupa ce au intrat in contact cu tanara din Hunedoara care nu a respectat izolarea

Doua asistente medicale care au intrat in contact cu femeia din Hunedoara care nu a respectat izolarea la domiciliu sunt infectate cu coronavirus. A anuntat, sambata, Grupul de Comunicare strategica. De asemenea, s-a mai confirmat un caz, la un barbat intors din Italia, numarul imbolnavirilor ajungand la 116. continuă pe Adevărul

Coronavirus in Romania: Trei noi cazuri, intre care doua asistente medicale din Hunedoara. Bilantul imbolnavirilor - 116

Trei noi pacienti - intre care doua asistente medicale din Hunedoara - au fost confirmati cu coronavirus. Bilantul ajunge la 116 cazuri.

116 cazuri de coronavirus in Romania. Doua dintre persoanele infectate, asistente medicale in Hunedoara

Alte trei cazuri au fost confirmate cu coronavirus sambata. Bilantul infectatilor a ajuns la 116. Printre acestea se numara si doua asistente medicale care au intrat in contact cu cazul 26, infectata cu coronavirus.

CORONAVIRUS |116 cazuri confirmate in Romania. Doua asistente medicale, contaminate

Inca trei cazuri de contaminare cu coronavirus au fost confirmate in Romania. Este vorba despre o femeie de 38 de ani si una de 45 de ani, asistente medicale, ambele din Hunedoara, contacte ale pacientei 26,.

De ce Italia este a doua cea mai afectata tara de coronavirus, dupa China

Italia a ajuns a doua cea mai afectata tara din lume de coronavirus, dupa China, in timp ce Germania este cel mai putin atins stat din Europa, avand cea mai mica rata a mortalitatii din tarile europene cu un mare numar de cazuri confirmate.

Marturia romanului infectat cu coronavirus, dupa ce s-a intors din Londra. Am asteptat 12 ore salvarea!

Romanul care a venit recent din Londra a facut o marturie pe pagina lui de socializare, dand detalii despre cum a decurs toata procedura de internare a acestuia. Barbatul a fost unul dintre cei confirmati ieri in presa. Marturia romanului infectat cu coronavirus, dupa ce s-a intors din Londra Bogdan Aron, este barbatul in varsta .

Prezentatoarea TVR Sonia Ionescu, in carantina dupa ce a intrat in contact cu un invitat diagnosticat cu Covid-19

Prezentatoarea TVR Sonia Ionescu a anuntat pe Facebook ca se afla in carantina, dupa ce luni, la filmarile pentru emisiunea Vreau sa fiu sanatos, a intrat in contact cu o persoana invitata in platou care a fost testata pozitiv cu Covid-19.

Doua noi cazuri de coronavirus confirmate in Romania. Bilantul a ajuns la 47

Alte doua cazuri de coronavirus au fost confirmate miercuri in Romania. Este vorba despre o femeie de 63 de ani si un barbat de 48 de ani. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 47.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2612 seconds )