Libnet.ro
UNICEF

21:15

inca un parlamentar PNL, infectat cu coronavirus. Deputatul n-ar fi intrat in contact cu nicio persoana bolnava si nici n-a calatorit in zone afectate

Hotnews Hotnews,
 inca un parlamentar PNL, infectat cu coronavirus. Deputatul n-ar fi intrat in contact cu nicio persoana bolnava si nici n-a calatorit in zone afectate

Deputatul PNL Mircea Banias a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus. Potrivit declaratiilor sale, nu a luat contact direct cu niciunul dintre parlamentarii confirmati pozitiv cu noul coronavirus, nu a participat la reuniunile politice la care a luat parte senatorul Vergil Chitac si nu a efectuat deplasari in zone aflate sub atentionare. continuă pe Hotnews

Parlamentar roman infectat cu coronavirus. Joi scria pe Facebook ca e doar racit si se declara revoltat ca s-a creat isterie din cauza lui - UPDATE

Senatorul PNL Vergil Chitac a fost confirmat cu coronavirus dupa ce a participat la o reuniune internationala. Aceste suspiciuni existau inca de joi, cand parlamentarul de Constanta a scris insa pe Facebook ca este doar racit si se declara revoltat ca s-a creat isterie din cauza ca el ar fi suspect de coronavirus.

Prima reactie a senatorului PNL infectat cu coronavirus: E o incercare pentru toata planeta in urma cu o zi acuza o adevarata isterie pentru raceala sa

Dupa ce a bagat la izolare toata conducerea PNL, iar joi acuza o adevarata isterie in ceea ce priveste raceala sa, senatorul PNL Vergil Chitac, confirmat cu coronavirus, se declara vineri mahnit ca el, familia sa si oamenii din Romania si lume trec prin astfel de momente.

Senatorul PNL infectat cu coronavirus a participat si la o petrecere cu 400 de femei, la Constanta

Senatorul PNL din Constanta Vergil Chitac confirmat cu noul coronavirus a participat, de 8 martie, la o petrecere cu aproximativ 400 de femei din comunitatea musulmana.

inca un parlamentar roman ar fi infectat cucoronavirus. Deputatul Hutuca: Sunt izolat la domiciliu acum

Inca un parlamentar roman ar fi fost depistat pozitiv lacoronavirus. Este vorba de deputatul Bogdan Hutuca, acesta fiind al doilea caz, dupa ce senatorul PNLVergil Chitac a fost testat pozitiv.

inca un parlamentar PNL a fost depistat cu coronavirus

Deputatul PNL Mircea Banias a fost depistat cu coronavirus, a anuntat, luni seara, Grupul de Comunic.

Cine este senatorul PNL infectat cu COVID-19. A intrat in contact cu sute de persoane

Un senator PNL, Vergil Chitac a fost depistat cu coronavirus! Acesta a participat la BPN de luni, cand a fost desemnat candidat PNL la Primaria Constanta, dar a fost si prezent in Parlamentul Romaniei la sedinta ce trebuia sa investeasca guvernul Citu. Cine este senatorul PNL infectat cu COVID-19 Avand in vedere ca senatorul Vergil .

UPDATE Si un deputat PNL, suspect de coronavirus: M-am autoizolat la domiciliu

Un alt parlamentar PNL este pe lista suspectilor de infectare cu coronavirus. Este vorba de deputatul liberal Bogdan Hutuca.

inca un PARLAMENTAR confirmat cu CORONAVIRUS

Dupa confirmarea infectarii cu COVID-19 a senatorului Vergil Chitac, a aparut un al doilea caz in randul membrilor Partidului Liberal. Este vorba de deputatul liberal Bogdan Hutuca, potrivit unor surse parlamentare.

Coronavirus: Deputatul PNL, Lucian Heius, primarul Devei, Florin Oancea, si administratorul public Adrian David Nicolae, confirmati pozitiv

Grupul de Comunicare Strategica GCS) a anuntat ca deputatul PNL, Lucian Heius, primarul Devei, Florin Oancea, si administratorul public Adrian David Nicolae sunt confirmati pozitiv la testul pentru coronavirus.

inca patru cazuri de coronavirus confirmate - bilantul imbolnavirilor ajunge la 68

ACTUALIZARE - Patru cazuri de coronavirus au fost diagnosticate vineri la Constanta, bilantul la nivel national ajungand astfel la 68 de cazuri. --- *ACTUALIZARE- inca cinci cazuri de coronavirus au fost confirmate joi in Capitala, numarul total ajungand la 64. Patru dintre cazuri au legatura cu fostul ofiter MAI care a fost internat la Spitalul Dimitrie Gerota. --- * ACTUALIZARE - Numarul cazurilor de coronavirus ajunge la 59. A fost diagnosticat un barbat de 53 de ani din Covasna si inca sase cazuri in Hunedoara. --- * ACTUALIZARE - Alte doua cazuri au fost confirmate, joi seara, in tara noastra. Este vorba despre un sofer de TIR din Mures, care a calatorit in Italia si despre o femeie de 33 de ani care lucreaza in Italia si care s-a intors, marti, in tara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )