Libnet.ro
UNICEF

20:45

92 de lucruri nestiute pana acum despre Regina Ana a Romaniei

Antena3 Antena3,
92 de lucruri nestiute pana acum despre Regina Ana a Romaniei

Site-ul Casei Regale a Romaniei publica marti o colectie de lucruri mai putin cunoscute despre Regina Ana, sub titlul Regina Ana a Romaniei 92 de fapte in 92 de. continuă pe Antena3

Istoric din Cluj, despre Regina Ana: Din pacate, pentru natiunea romana, a fost o regina a Romaniei in exil

Regina Ana a murit. Istoricul clujean Cornel Jurju a fost impresionat de decenta, eleganta si intelegerea profunda a Istoriei Romaniei de care a dat dovada cea de-a patra regina a tarii, Regina Ana.

Dinu Zamfirescu, despre Regina Ana: Un om extrem de echilibrat si cald, o mama desavarsita, o buna romanca

Dinu Zamfirescu 86 de ani), mostenitor al Bratienilor, fost detinut politic, apropiat al familiei regale, si-a exprimat, luni, regretul pentru moartea Reginei Ana, spunand ca a fost un om de mare echilibru in momentele cele mai dificile din viata cuplului regal si a rememorat, pentru Adevarul, imprejurarile in care a cunoscut-o pe sotia Maiestatii Sale.

Regina Ana a Romaniei, 92 de fapte in 92 de ani

Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei, sotia Regelui Mihai I al Romaniei, a murit, pe 1 august, la varsta de 92 de ani, la Spitalul din Morges, in Elvetia. Casa Regala a Romaniei a selectat 92 de fapte in 92 de ani din viata Majestatii Sale, pe care vi le prezentam in continuare.

VIDEO Regina Ana, cea mai longeviva consoarta din istoria Romaniei: Voluntar in armata franceza si vanzatoare de panglici in New York

Anne Antoinette Francoise Charlotte Zita Marquerite, cea care va deveni Regina Ana a Romaniei, s-a nascut pe 18 septembrie 1923, la Paris, fiica printului Rene de Bourbon-Parma si printesei Margaret a Danemarcei, nepoata regelui Christian al IX-lea. Intr-un interviu pentru TVR, in 2008, Regina Ana spunea despre sine: Sunt o femeie normala, care a avut bucuria, fericirea de a se casatori cu un om extraordinar, regele Mihai de Romania. In tinerete a fost nevoita sa isi insoteasta familia exilata in Spania, Portugalia, apoi in Statele Unite, si a fost voluntar in armata franceza la varsta de 20 de ani in al doilea razboi mondial. A fost cea mai longeviva consoarta de voievod sau rege din toata istoria nationala. Vezi un profil al Majestatii Sale, care a decedat luni la varsta de 92 de ani, precum si imagini cu aceasta.

Majestatea Sa Regina Ana a murit la 92 de ani (VIDEO)

Regina Ana a murit, potrivit informatiilor oferite de catre Casa Regala prin intermediul unui comunicat de presa, dar si de consilierul Familiei Regale, Ioan-Luca Vlad. Regina Ana a murit intr-un spital din El.

Regina Ana a incetat din viata! Iata fotografii de colectie cu MS!

Regina Ana s-a stins din viata, astazi, intr-un spital din Elvetia. Majestatea Sa avea varsta de 92 de ani. Inmormantarea este programata pe data de 13 august, la Castelul Peles.

VIDEO Regele Mihai si Regina Ana, o poveste de dragoste de aproape sapte decenii. Nunta din exil dintre o principesa catolica si un rege ortodox

Pe 10 iunie a. c. , Majestatile Lor Regele Mihai I 94 de ani) si Regina Ana 92 de ani) au sarbatorit 68 de casatorie, mentiona la acea data site-ul casa-regala. blogspot. ro, amintind ca cei doi s-au casatorit in 1948, la Atena, la invitatia Regelui Pavlos al elenilor, care a fost gazda generoasa a evenimentului. Regele Mihai I si Regina Ana au format cel mai longeviv cuplu regal din istoria Romaniei.

Regina Ana a murit. Cand si unde va avea loc inmormantarea

Regina Ana a murit la varsta de 92 de ani, luni, la 13. 45, la Spitalul din Morges, in Elvetia. Corpul neinsufletit va fi depus la Peles, apoi regina va fi inmormantata in Catedrala Arhiepiscopala de la Curtea de Arges. Programul oficial al funeraliilor va fi facut public marti.

Regina Ana a Romaniei, sotia regelui Mihai I, a incetat din viata

Majestatea sa Regina Ana a Romaniei a trecut in nefiinta, scrie pe contul sau de Facebook, Ioan Luca Vlad, un apropiat al Casei Regale. Regina Ana, in varsta de 92 de ani, a murit, luni, la 13. 45, la Spitalul din Morges, in Elvetia.

A murit Regina Ana

Majestatea Sa Regina Ana a incetat din viata luni intr-un spital din Elvetia, anunta Casa Regala. Regina Ana avea 92 de ani. Inmormantarea va avea loc probabil de sambata intr-o saptamana, pe 13 august, a spus Adrian Vasiliu, avocatul Casei Regale si membru al Consiliului Regal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )