Libnet.ro
UNICEF

17:15

Regina Ana a incetat din viata! Iata fotografii de colectie cu MS!

ADPM ADPM,
Regina Ana a incetat din viata! Iata fotografii de colectie cu MS!

Regina Ana s-a stins din viata, astazi, intr-un spital din Elvetia. Majestatea Sa avea varsta de 92 de ani. Inmormantarea este programata pe data de 13 august, la Castelul Peles. continuă pe ADPM

Regina Ana a Romaniei, sotia regelui Mihai I, a incetat din viata

Majestatea sa Regina Ana a Romaniei a trecut in nefiinta, scrie pe contul sau de Facebook, Ioan Luca Vlad, un apropiat al Casei Regale. Regina Ana, in varsta de 92 de ani, a murit, luni, la 13. 45, la Spitalul din Morges, in Elvetia.

A murit Regina Ana

Majestatea Sa Regina Ana a incetat din viata luni intr-un spital din Elvetia, anunta Casa Regala. Regina Ana avea 92 de ani. Inmormantarea va avea loc probabil de sambata intr-o saptamana, pe 13 august, a spus Adrian Vasiliu, avocatul Casei Regale si membru al Consiliului Regal.

Regina Ana a Romaniei a murit. Ce a aparut pe pagina de Facebook a Casei Regale

Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei a incetat din viata astazi, luni, 1 august 2016, la ora 13. 45, la Spitalul din Morges, in Elvetia, arata un comunicat al Casei Regale. La capataiul.

Regina Ana va fi inmormantata in Catedrala de la Curtea de Arges

Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei, sotia Regelui Mihai I al Romaniei, a incetat din viata, la varsta de 92 de ani, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Casa Regala printr-un comunicat de presa. inmormantarea va avea loc la Catedrala Arhiepiscopala si Regala din Curtea de Arges, dupa ce trupul neinsufletit al Reginei va fi depus o zi la Castelul Peles, apoi la Palatul Regal din Bucuresti.

Regina Ana a Romaniei a incetat din viata

Avocatul Casei Regale anunta, pe Facebook, ca Regina Ana a murit. Stire in curs de actualizare.

Interviu document cu Regina Ana a Romaniei: Toata viata noastra asta am facut: umar la umar, ne-am ajutat unul pe altul si am fost complici

Regina Ana a Romaniei a acordat un interviu presei din Romania in care a povestit cum l-a intalnit, in 1948, pe Regele Mihai I al Romaniei si despre cum a fo.

Regina Ana a fost regina tarii timp de aproape sapte decenii. Viata ei, un scenariu de film dramatic

Regina Ana, teoretic, a fost regina tarii timp de aproape sapte decenii. Practic, insa, nu a domnit efectiv nici macar o singura zi. A patra regina a Romaniei, Ana, si-a petrecut.

Regina Ana a Romniei - Un razboi, un exil, o viata

Viata ultimei regine a Romaniei, transcrisa de principele Radu de Hohenzollern-Veringen, sotul fiicei sale, Margareta de Romania, si prefatata de sotul sau, regele Mihai I al Romaniei, va impresiona in mod cert cititorul. Regina Ana a Romaniei - Un razboi, un exil, o viataAlte carti despre Familia Regala a RomanieiRegina Maria-Jurnal de razboi editie integrala necenzurata) -Vol IJurnal de razboi II). Editie integrala, necenzurata Vol IIJurnal de razboi III). 1918- Vol III.

Dinu Zamfirescu, despre Regina Ana: Un om extrem de echilibrat si cald, o mama desavarsita, o buna romanca

Dinu Zamfirescu 86 de ani), mostenitor al Bratienilor, fost detinut politic, apropiat al familiei regale, si-a exprimat, luni, regretul pentru moartea Reginei Ana, spunand ca a fost un om de mare echilibru in momentele cele mai dificile din viata cuplului regal si a rememorat, pentru Adevarul, imprejurarile in care a cunoscut-o pe sotia Maiestatii Sale.

Avea gratie, avea inteligenta morala, avea verticalitate: In Memoriam Regina Ana

S-a stins din viata un om demn, integru, nobil la propriu si la figurat. I-a fost dat sa traiasca, langa Regele Mihai, deceniile de surghiun. A ramas neclintita in convingerile ei. Am intalnit-o de cateva ori, am stat de vorba indelung cel putin de doua ori. Conversatiile se desfasurau in franceza. Am vorbit pe 18 decembrie 2006, la receptia care a urmat la Cotroceni discursului Presedintelui Traian Basescu de condamnare a dictaturii comuniste din Romania.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )