Libnet.ro
UNICEF

23:15

A murit Regina Ana

Hotnews Hotnews,
 A murit Regina Ana

Majestatea Sa Regina Ana a incetat din viata luni intr-un spital din Elvetia, anunta Casa Regala. Regina Ana avea 92 de ani. Inmormantarea va avea loc probabil de sambata intr-o saptamana, pe 13 august, a spus Adrian Vasiliu, avocatul Casei Regale si membru al Consiliului Regal. continuă pe Hotnews

VIDEO. A murit Regina Ana, sotia Regelui Mihai. inmormantarea, la Curtea de Arges

Regina Ana, sotia Regelui Mihai, a trecut in eternitate, a anuntat, luni, Casa Regala a Romaniei.

Regina Ana a fost regina tarii timp de aproape sapte decenii. Viata ei, un scenariu de film dramatic

Regina Ana, teoretic, a fost regina tarii timp de aproape sapte decenii. Practic, insa, nu a domnit efectiv nici macar o singura zi. A patra regina a Romaniei, Ana, si-a petrecut.

Imagini istorice cu Regina Ana si Regele Mihai. Familia Regala a Romaniei in exil

Regina Ana, teoretic, a fost regina tarii timp de aproape sapte decenii. Practic, insa, nu a domnit efectiv nici macar o singura zi. A patra regina a Romaniei, Ana, si-a petrecut.

Interviu document cu Regina Ana a Romaniei: Toata viata noastra asta am facut: umar la umar, ne-am ajutat unul pe altul si am fost complici

Regina Ana a Romaniei a acordat un interviu presei din Romania in care a povestit cum l-a intalnit, in 1948, pe Regele Mihai I al Romaniei si despre cum a fo.

Singurul interviu acordat de Regina Ana in Romania. M-am simtit atat de umilita de mine insami

Regina Ana a Romaniei a acordat un singur interviu presei din Romania, in 2008, in care a povestit cum l-a intalnit, in 1948, pe Regele Mihai I al.

Majestatea Sa Regina Ana a murit la 92 de ani (VIDEO)

Regina Ana a murit, potrivit informatiilor oferite de catre Casa Regala prin intermediul unui comunicat de presa, dar si de consilierul Familiei Regale, Ioan-Luca Vlad. Regina Ana a murit intr-un spital din El.

Regina Ana a murit. Unde va fi inmormantata Majestatea Sa

Regina Ana a murit. Conform traditiei Funeraliilor Regale din tara noastra, corpul neinsufletit al Reginei Ana va fi depus pentru o zi in Holul de Onoare al Castelului Peles, iar apoi pentru o zi.

Regina Ana a murit. Ce a facut Majestatea Sa Regele Mihai in fiecare zi din ultima saptamana

Regina Ana a Romaniei a murit, luni, la ora 13,45, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Biroul de Presa al Majestatii Sale Regelui Mihai I, intr-un comunicat de presa. La.

Regina Ana a Romaniei a murit. Ce a aparut pe pagina de Facebook a Casei Regale

Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei a incetat din viata astazi, luni, 1 august 2016, la ora 13. 45, la Spitalul din Morges, in Elvetia, arata un comunicat al Casei Regale. La capataiul.

Regina Ana a Romaniei, sotia regelui Mihai I, a incetat din viata

Majestatea sa Regina Ana a Romaniei a trecut in nefiinta, scrie pe contul sau de Facebook, Ioan Luca Vlad, un apropiat al Casei Regale. Regina Ana, in varsta de 92 de ani, a murit, luni, la 13. 45, la Spitalul din Morges, in Elvetia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )