Libnet.ro
UNICEF

19:45

95 de etaje in 43 de secunde cel mai rapid lift din lume

Playtech Playtech,
95 de etaje in 43 de secunde cel mai rapid lift din lume

Hitachi tineste recordul pentru cel mai rapid lift din lume, in prezent detinut de Toshiba. Hitachi lucreaza la constructia celui mai rapid lift din lume, un record momentan detinut de Toshiba, si va construi doua astfel de mijloace de transport inChinas Guangzhou CTF Finance Centre. Liftul construit de Hitachi va putea atinge 95 de etaje in doar 43 de secunde, avand o viteza de 72 Km/h. Liftul construit de Toshiba se afla in cladirea Taipei 101 si are o viteza []. continuă pe Playtech

Hitachi va construi cel mai rapid lift din lume

Hitachi va construi cel mai rapid lift din lume, care va fi instalat intr-o cladire din China, scrie BBC. Acesta va fi capabil de viteze pana la 72 de kilometri pe ora si va avea nevoie de doar 43 de secunde pentru a.

Germania sarbatoreste Ziua Berii. Consumul, la cel mai scazut nivel din ultimii 24 de ani

Germania sarbatoreste printr-o serie de evenimente si 039;porti deschise039; Ziua Berii Germane, produs emblematic al tarii, desi consumul mediu scade progresiv, iar in 2013 a ajuns la cel mai redus nivel de la reunificarea tarii, in 1990, relateaza agentia.

EXCLUSIV Cel mai negru scenariu pentru Romania daca UE va aplica Rusiei sanctiuni economice dure: cresterea economica s-ar diminua cu 0,6 puncte procentuale

Viitoare sanctiuni economice ale Uniunii Europene asupra Rusiei vor avea un impact negativ de pana la 0,6 puncte procentuale in anul 2014 asupra cresterii economice a Romaniei, in cel mai rau scenariu, potrivit evaluarii efectuate de Comisia Europeana, document vazut de HotNews. ro.

Conceptul Hyundai ix25 prefigureaza cel mai mic SUV Hyundai

Hyundai are la standul sau de la Salonul Auto de la Beijing 21-29 aprilie) conceptul Hyundai ix25, care prefigureaza lansarea unui SUV de oras, de mici dimensiuni, care va deveni cel mai mic al marcii si care va concura cu Nissan Juke.

Un lider de rang inalt al retelei Al-Qaida, omorat in Yemen: Evenimentul, cel mai important de dupa eliminarea lui ben Laden

Ibrahim al-Asiri, liderul Al-Qaida responsabil de fabricarea dispozitivelor explozive, a fost ucis intr-o operatiune a fortelor speciale petrecuta in Yemen. Evenimentul este cel mai important de la eliminarea lui.

Basketbalistul Joakim Noah de la Chicago Bulls a fost ales cel mai bun fundas al anului in NBA

Joakim Noah, pivotul echipei Chicago Bulls, a fost ales, luni, cel mai bun fundas al anului in liga profesionista nord-americana de basket NBA), relateaza AFP. Fiu al fostului tenisman francez Yannick Noah si al.

Lucrarile de constructii au avut cel mai mare declin

Romania a inregistrat cel mai semnificativ declin al lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana in februarie 2014, comparativ cu perioada similara din 2013, arata datele prezentate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Dan Diaconescu: Ce s-a intamplat la Teleorman este o lipsa crasa de competenta la cel mai inalt nivel (VIDEO)

Liderul PPDDDan Diaconescu a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania de pe B1 TV, ca atitudinea premierului Ponta si a vicepremierului Dragnea la inundatiile din Teleorman a fost.

Cat costa cel mai ieftin sejur pe litoral

Onoapte de cazare pe litoralul romanesc poate costa mai putin decat doua pachete de tigari. Cu 26 lei poti petrece o noapte de cazare in sudul litoralului. Aceasta este oferta programului Litoralul pentru toti, anuntat ieri de catre Asociatia Litoral-Delta Dunarii A. ), Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc F. ) si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism A.

Se deschide cel mai scump restaurant din lume! O masa costa 1.500 de euro de persoana!

Luna viitoare, mai exact pe data de 18 mai, urmeaza a se inaugura, in Ibiza, Hard Rock Hotel, un hotel exclusivist unde luxul este la el acasa. Mai presus de asta, oaspetilor cu dare de mana li se promite o experienta culinara unica, in cadrul restaurantului Sublimotion, sub directa indrumare a celui mai faimos chef din Spania, Paco Roncero. Pretul unei mese la acest restaurant se ridica la aproximativ 1. 500 de euro de persoana!.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )