Libnet.ro
UNICEF

01:05

A$AP Rocky a lansat un nou videoclip, pentru piesa Angels!

Devorator Monden Devorator Monden,
A$AP Rocky a lansat un nou videoclip, pentru piesa Angels!

Angels este un bonus track inclus pe albumul de debut al lui A$AP Rocky, intitulat Long. Live. ASAP, material lansat anul acesta in ianuarie. Rapperul este infatisat in clip alaturi de prietenii sai purtand masti albe si plimbandu-se cu bicicletele de jur-imprejurul orasului New York, acestia fiind impreuna in orice situatie. Cateva cadre din videoclip . continuă pe Devorator Monden

Juicy J a lansat un nou videoclip, pentru piesa Stop It!

Noua piesa a rapperului american este extrasa de pe ultimul album lansat de acesta, intitulat Stay Trippy, care a aparut in magazine pe 23 august. Nu se stie inca exact, dar cel mai probabil piesa Stop It este un single promotional al materialului. Juicy J a lansat pentru noua sa piesa, produsa de Mike WiLL .

VIDEO. Smiley a lansat un nou videoclip pentru piesa Acasa.

Smiley a lansat, vineri, un nou videoclip pentru piesa Acasa. Piesa face parte de pe noul album al artistului. Atat videoclipul, cat si piesa vor starni nenumarate zambete, iar aceasta este o mare bucurie pentru mine. Sper sa va reaminteasca sa visati, sa va faca mai optimisti si mai increzatori in fortele proprii, a scris Smiley pe Facebook.

Lora lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Puisor.

Lora revine cu un nou videoclip, pentru piesa Puisor. Artista a decis sa lanseze acest nou single ca un cadou pentru fanii sai, care au apreciat foarte tare piesa, atunci cand a fost cantata in concerte. Muzica piesei Puisor este semnata de Marius Draghici, orchestratia a fost realizata de Ciprenko, iar Lora este cea care a scris textul. Initial, totul a pornit ca o joaca. Mi-am amintit de adolescenta, cand ma prindeam intotdeauna de intentiile vreunui baiat si observam mereu daca nu era .

HOT! Matteo lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Panama!

Matteo lanseaza unul dintre cele mai vesele videoclipuri ale finalului de an cu Panama, o multime de dansatori si multa energie pozitiva! Filmarile pentru Panama s-au desfasurat pe durata unei nopti, iar regia si productia au fost asigurate de Lanoy Video Production. Panama este un clip de imagine, care se bazeaza foarte mult pe dans.

HOT! U-KISS revin cu un nou videoclip, pentru piesa Shes Mine!

Noua piesa a baietilor este un track hip-hop cu infuzie de RB fiind produsa in colaborare cu Brave Brothers, Star Wars si Miss Lee de compozitie ocupandu-se Chakun si Maboos de la ElectroBoyz. Pentru piesa Shes Mine membrii U-KISS au lansat si un videoclip oficial a carui premiera a avut loc pe 30 octombrie. In .

MYNAME lanseaza un nou videoclip, pentru balada Shirayuki!

Seria baladelor lansate de artistii kpop continua cu single-ul japonez Shirayuki interpretat de formatia sud-coreeana MYNAME, piesa care beneficiaza acum si de un clip nostalgic si in ton cu sezonul rece care se apropie. GunWoo, InSoo, SeYong, JunQ si ChaeJin sunt infatisati in clip interpretandu-si piesa cu multa emotie, decorurile fiind mana in mana cu .

Funny! Emblem3 au lansat un cover pentru piesa The Fox a formatiei Ylvis! Vezi aici un clip amuzant!

Se pare ca videoclipul viral al piesei The Fox lansata de grupul norvegian Ylvis incepe sa fie pe placul a din ce in ce mai multe vedete internationale. Emblem3 nu au fost mai prejos si au sarbatorit Halloweenul lansand un clip amuzant pentru un cover realizat de ei. Wesley, Keaton si Drew sunt infatisati in .

The king is back! Kim Jo Han revine cu un nou videoclip The Stars, The Moon, All For You!

Cunoscut ca si Regele RB in Coreea de Sud, cantaretul kpop de origine americana le ofera fanilor sau un nou single, intitulat The Stars, The Moon, All For You, dar si videoclipul oficial al acestuia care a avut premiera in urma cu doar cateva ore. Clipul simplu il infatiseaza pe Kim Jo Han intr-un studio .

Christina Aguilera lanseaza un duet cu formatia A Great Big World pentru piesa Say Something!

Pentru inceput trebuie sa precizam faptul ca piesa Say Something a fost inregistrata in versiune originala de formatia americana A Great Big World, duetul cu Christina Aguilera fiind o reinregistrare a piesei. Say Something este un single extras de pe albumul de debut oficial al duo-ului american, intitulat Is There Anybody Out There?, material care .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )