Libnet.ro
UNICEF

15:01

HOT! U-KISS revin cu un nou videoclip, pentru piesa Shes Mine!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! U-KISS revin cu un nou videoclip, pentru piesa Shes Mine!

Noua piesa a baietilor este un track hip-hop cu infuzie de RB fiind produsa in colaborare cu Brave Brothers, Star Wars si Miss Lee de compozitie ocupandu-se Chakun si Maboos de la ElectroBoyz. Pentru piesa Shes Mine membrii U-KISS au lansat si un videoclip oficial a carui premiera a avut loc pe 30 octombrie. In . continuă pe Devorator Monden

HOT! Matteo lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Panama!

Matteo lanseaza unul dintre cele mai vesele videoclipuri ale finalului de an cu Panama, o multime de dansatori si multa energie pozitiva! Filmarile pentru Panama s-au desfasurat pe durata unei nopti, iar regia si productia au fost asigurate de Lanoy Video Production. Panama este un clip de imagine, care se bazeaza foarte mult pe dans.

Lora lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Puisor.

Lora revine cu un nou videoclip, pentru piesa Puisor. Artista a decis sa lanseze acest nou single ca un cadou pentru fanii sai, care au apreciat foarte tare piesa, atunci cand a fost cantata in concerte. Muzica piesei Puisor este semnata de Marius Draghici, orchestratia a fost realizata de Ciprenko, iar Lora este cea care a scris textul. Initial, totul a pornit ca o joaca. Mi-am amintit de adolescenta, cand ma prindeam intotdeauna de intentiile vreunui baiat si observam mereu daca nu era .

VIDEO. Smiley a lansat un nou videoclip pentru piesa Acasa.

Smiley a lansat, vineri, un nou videoclip pentru piesa Acasa. Piesa face parte de pe noul album al artistului. Atat videoclipul, cat si piesa vor starni nenumarate zambete, iar aceasta este o mare bucurie pentru mine. Sper sa va reaminteasca sa visati, sa va faca mai optimisti si mai increzatori in fortele proprii, a scris Smiley pe Facebook.

Criss si Vlad, au filmat un nou videoclip, pentru piesa Till the end of time (by Play and Win)

Frumosul cuplu Criss Vlad au filmat vinerea trecuta cel de-al doilea videoclip din cariera trupei ONE, pentru piesa Till the end of time by Play and Win), lansata in urma cu aproape doua saptamani. Filmarile au avut loc la studiourile MediaPro din Buftea, in regia lui Liviu Neagoe, si au durat aproape 20 de .

HOT! LORA lanseaza un nou videoclip, pentru single-ul Puisor!

Lora, una dintre cele mai iubite si ascultate soliste ale acestui moment, isi lanseaza noul videoclip, pentru piesa Puisor. Dupa ce primavara aceasta a tinut Capu sus, Lora revine cu un nou videoclip, pentru piesa Puisor, lansat impreuna cu MediaPro Music! Lora a decis sa lanseze acest nou single ca un cadou pentru fanii sai, .

The king is back! Kim Jo Han revine cu un nou videoclip The Stars, The Moon, All For You!

Cunoscut ca si Regele RB in Coreea de Sud, cantaretul kpop de origine americana le ofera fanilor sau un nou single, intitulat The Stars, The Moon, All For You, dar si videoclipul oficial al acestuia care a avut premiera in urma cu doar cateva ore. Clipul simplu il infatiseaza pe Kim Jo Han intr-un studio .

Kelly Clarkson lanseaza un lyric video amuzant pentru piesa Underneath The Tree!

Noua piesa a cantaretei americane serveste drept prim single oficial extras de pe albumul Wrapped In Red care este lansat astazi, 29 octombrie. Noul material este primul din cariera lui Kelly Clarkson alcatuit integral din piese de Craciun. Underneath The Tree beneficiaza de un lyric video colorat si foarte amuzant, care a fost postat online .

HOT! Tamy colaboreaza cu Bibanu miXXL, pentru single-ul Acolo!

Dupa succesul pe care l-a avut cu piesele Yeke Yeke, Round Round si dupa ce a fost in top 5 la radiouri cu piesa Teach Me, Tamy revine in aceasta toamna cu un nou single incendiar. Track-ul, intitulat Acolo, este un featuring cu Bibanu MixxL si ne dezvaluie personalitatea senzuala a artistei. Prin intermediul piesei .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )